4. heti játék rövidhírek

Tomb Raider Xbox exkluzív letölthető tartalom; A Chronicles of Riddick: Dark Athena 20 óra játékidőt ígér; 3 új Spore játék; Még fejlesztik az AoC-t Xbox 360-ra.

4. heti játék rövidhírek

Tomb Raider Xbox exkluzív letölthető tartalom; A Chronicles of Riddick: Dark Athena 20 óra játékidőt ígér; 3 új Spore játék; Még fejlesztik az AoC-t Xbox 360-ra.

Tomb Raider: Underworld (PC, PS3, Xbox 360, Wii, PS2, DS):

Az Eidos bejelentette a TR: Underworld első letölthető pályáit, a Beneath the Ashes-t és a Lara's Shadow-t, amik február 10-től, illetve március 10-től lesznek majd letölthetők a Xbox Live-ról.

Az Eidos ígérete szerint nem lesz elszállt ára az új pályáknak, de egyelőre még nem tudni pontosan mennyibe fognak fájni. Amikor rákérdeztek, hogy lesz-e esély arra, hogy kiadják ezeket PC-re és PS3-ra is, annyi volt a válasz, hogy "Az Eidos mindeddig csak 2 DLC-t jelentett be, Xbox-ra." Kedves.

A Beneath the Ashes-ben visszalátogathatunk a rég nem látott Croft Manorba, ahol hősnőnk felfedez egy rejtett barlangrendszert, amelyben valami pusztító erő nyugszik (a változatosság kedvéért). Ha már így belevetette magát a turkálásba, a ruhásszekrényeit sem hagyja ki, 6 új szett ruhát is előkerít.

Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (PC, PS3, Xbox 360):

Az új Riddick játék lassan egyre kevésbe mondható a Butcher Bay Remake-jének, hiszen az új kampány 11 óra játékidőt ígér, a 9 órás régi tartalom mellé. Emellett ne felejtkezzünk meg a számos új multiplayer módról sem, amit már egy korábbi hírünkben is részleteztünk (Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag, Butcher Bay Riot, Pitch Black és Arena mód).

Kaptunk egy új trailer-t is:

                         

Új Spore játékok (PC, Wii, DS):

Az egyes platformokra 3 különböző játék jelenik majd meg, PC-re a Spore Creature Keeper, Wii-re a Spore Hero, Nintendo DS-re pedig a Spore Hero Arena.

A Creature Keeper egy teljesen különálló játék kifejezetten a kisebbek részére. Az általuk megalkotott kis lényeket lehetőségük lesz etetni, edzeni és játszhatnak is velük amúgy Tamagochi módra. A Creature Keeperben lesz még ezen kívül jónéhány játék, ruha és egyéb apróság is amivel kényeztethetik kreálmányaikat. Megjelenési dátumról egyelőre még nem esett szó.

A Spore Nintendo Wii-s debütálása sem lett elaprózva, a Spore Hero egy nulláról felépített új kalandjáték, amelyről egyelőre még nincs több információ.

A DS-re érkező Hero Arénában pedig újonnan megalkotott 3D-s szörnyecskéinkkel harcolhatunk más fura lények ellen. A Spore Hero és a Spore Hero Arena őszre várható majd.

Az új kis játékok mellett megemlítendő még Spore Galactic Adventures PC-s expanzió is, amely tavasszal jön ki.

Age of Conan: Hyborian Adventures (PC):

Craig Morrison az AoC játék rendezője megerősítette, hogy a Funcom még mindig dolgozik az MMO Xbox verzióján.

"Van egy kicsi, ám elkötelezett csapat, akik dolgoznak a konzolra való átíráson." A tervet tehát nem adták fel, de részletekbe még mindig nem bocsátkoztak. Annyit mondtak, hogy egy ilyen összetett játékot nem egyszerű dolog átültetni konzolra, így a közeljövőben még ne várjuk az Xbox-os debütálást (PC-re múlt májusban jelent meg).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward