3rd Birthday: Erotikus túlélő-horror?

A Square Enix bevallotta, hogy lehetséges, hogy egyes játékosok erotikusnak találhatják majd a PSP exkluzív horror shooter, a The 3rd Birthday: Parasite Eve egyes részeit.

3rd Birthday: Erotikus túlélő-horror?

A Square Enix bevallotta, hogy lehetséges, hogy egyes játékosok erotikusnak találhatják majd a PSP exkluzív horror shooter, a The 3rd Birthday: Parasite Eve egyes részeit. A legendás Final Fantasy producer, Yoshinori Kitase szerint az, hogy néha letépik a ruhát a hősnő Aya Breáról miközben szörnyekkel harcol, az kézenfekvő és realisztikus, ha pedig a játékosok ezen leakadnak, ám legyen.

"Egyes részeket erotikusnak vagy szexinek találhattok, de nekünk igazán nem ez volt a szándékunk. Ha Aya folyamatosan a harcol, néha előfordul, hogy az amit hord elszakad és többet is megmutat belőle."

"Nem azért csináltuk ezt, hogy szexinek tűntessük fel, ez egyszerűen csak a valóság. Ha harcolsz egyértelmű, hogy a ruhád is megsínyli, amikor sérüléseket és sebesüléseket szerzel."

Az eredeti Parasite Eve még 1998-ban jelent meg PS1-re és egészen sikeres volt. A PSP-re készülő új játék nem folytatás, hanem inkább egy újrakezdés lesz a "széria" életében. A játék idén télen jön Japánban, hozzánk "nem sokkal ezután" érkezik majd meg. Amennyiben jó eladásokat produkál a játék Kitase szívesen csinálna hozzá folytatást.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward