30 Years of WrestleMania játékmód a WWE 2K14-ben

A szóló kampány a WWE történetének legérdekesebb meccseit és pillanatait idézi fel.

30 Years of WrestleMania játékmód a WWE 2K14-ben

A 2K bejelentette, hogy a WWE 2K14-ben, szerepelni fog egy 30 Years of WrestleMania nevű játékmód, amely a WWE történelmének három évtizedén keresztül ível át. A nosztalgikus szóló kampányban több mint 45 meccs fog szerepelni, többek között a Hulk Hogan vs. Andre the Giant a WrestleMania 3-ból, a Dwayne "The Rock" Johnson vs. "Hollywood" Hulk Hogan a WrestleMania 18-ból és a WrestleMania 28 fő eseménye, a The Rock vs. John Cena.

A 30 Years of WrestleManiát a 2014 április 6-án New Orleansban megrendezésre kerülő korszakalkotó WrestleMania 30 rendezvény inspirálta. Ez a játékmód egy progresszív szóló kampány keretein belül szervezi le a meccseket a WWE 5 különböző korszakának szellemében. A játék mindegyik korszakot egyedi hangulatelemekkel ábrázolja, korhűen megalkotott arénákkal, WWE Superstar belépőkkel, a különböző korszakokra jellemző grafikával és szűrőkkel, ezen kívül filmbejátszások színesítik és keltik életre a versenyek hangulatát.

A kitűzött célok és feladatok arra bátorítják a játékosokat, hogy újraalkossák az emlékezetes pillanatokat. A feladatok teljesítéséért különböző jutalmak járnak, pl. extra WWE versenyzők, alternatív mezek, új arénák és WWE archív fotók.

A 30 Years of WrestleMania játékmód bejelentését a Twitch.TV is közvetíteni fogja augusztus 17-én szombaton, a műsorvezető Jim Ross, Jerry "The King" Lawler WWE hírességek és Damien Sandow WWE szupersztár lesznek.

A játék nálunk november 1-én fog megjelenni, az előrendelők a The Ultimate Warriort is megkapják extra karakterként.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward