26 küldetéssel jön a The Division

Legalábbis ez derül ki a játék fájljainak átvizsgálásából, valamint a további tartalmakra is találhatók utalások.

26 küldetéssel jön a The Division

A The Division hivatalosan holnaptól lesz megvásárolható, de a szervereket már ma délután fellövik annak érdekében, hogy az is tudjon játszani, aki valamilyen oknál fogva korábban hozzájutott egy példányhoz. Ezzel párhuzamosan a PC-s előtöltés is elindult, a felhasználók pedig nekiálltak átnézni a játék fájljait.

Ebből derült ki, hogy a The Division összesen 26 küldetést tartalmaz majd a megjelenésekor, amiből ugyebár összesen kettő volt játszható a nyílt bétateszt alatt. Úgy tűnik tehát, hogy nem kell amiatt aggódnunk, hogy kevés lenne az "egyjátékos" tartalom a játékban.

A felhasználók ezen kívül is kiderítettek néhány dolgot, de ezek már nem feltétlenül megbízható információk. a The Division egyszerűen túl sokáig készült, így könnyen lehet, hogy számos olyan információ található meg a fájlokban, amik sosem fognak bekerülni a játékba.

Ilyen például a Bratva néven futó orosz frakció. Ez a csoport talán egy későbbi DLC-vel kerülhet be a játékba, mert ugyan a korábbi előzetesekben már feltűntek, a végleges játékból a megjelenéskor mégis kimaradtak. Ezen kívül számos utalás van arra, hogy Brooklyn ténylegesen egy későbbi kiegészítőben jöhet - mi is erre tippeltünk volna, miután kiderült, hogy a megjelenéskor csak Manhatten lesz elérhető, holott Brooklyn számos korábbi trailerben benne volt.

Amit viszont biztosan tudunk

Ezzel együtt a Ubisoft megerősítette, hogy számos ingyenes tartalommal bővül majd a játék, és úgy tűnik, hogy ezek közül az egyik a raidelés helyi megfelelője lesz. Míg a megjelenéskor az egyetlen end-game aktivitás a Dark Zone, ami alapvetően a PvP-re épül, addig később érkezik majd olyan end-game tartalom, ami kifejezetten a játékosok által alakított csapatokra (squad) épül.

Ezen kívül szintén egy frissítéssel kerül majd be a játékosok közti cserekereskedelem lehetősége: az egy csapatban lévő játékosok odaadhatják egymásnak a közös akcióban megszerzett lootokat.

A kiadó ígérete szerint ezek a frissítések még a tavasz során befutnak majd, de számíthatunk további tartalmakra a Dark Zone-ban is. Ezek mellett persze még idén érkezik három fizetős kiegészítő is, melyek a szezonbérlet tartalmát alkotják: először az Underground nevű DLC érkezik júniusban, majd a Survival valamikor a nyár folyamán, a Last Stand pedig télen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward