220 millió eladásnál jár a GTA-sorozat

A Take-Two ugyan viszonylag kevés játékot ad ki, de azok masszívan sikeresek.

220 millió eladásnál jár a GTA-sorozat

A Take-Two bejelentette, hogy a Grand Theft Auto-sorozat összeladásai átlépték a 220 millió példányt világszerte. Ebből persze önmagában a Grand Theft Auto 5 kitesz 54 millió példányt, és továbbra is ez a játék érte el a leggyorsabban az 1 milliárd dolláros bevételt, amihez mindössze három nap kellett.

A Red Dead Redemption is nagyon jól teljesített, hiszen 14 millió példányt értékesítettek eddig belőle. A folytatásra való igény egyértelmű, de addig is az Xbox One visszafelé kompatibilitási listáján jelenleg a második helyen áll (a Call of Duty: Black Ops mögött), így vélhetően hamarosan legalább nosztalgiázhatunk egy kicsit.

A Take-Two szerint a Red Dead Redemption újraélesztette a western iránti igényt a nyugati szórakoztatóipari piacokon - amiről nem tudjuk megmondani, hogy igaz-e, de az mindenesetre biztos, hogy az olyan konkurens játékok, mint a Call of Juarez, a GUN, vagy éppen korábban a Red Dead Revolver a közelébe sem tudtak jutni ennek a sikernek.

A Rockstar mellett a 2K Games is jól teljesít. A Borderlands-sorozat eddig összesen 26 millió eladott példányszámnál jár, amiből a Borderlands 2 egyedül kitesz 13 milliót, és ezzel a 2K eddigi legsikeresebb címe.

Azt is megtudtuk, hogy a Civilization-sorozat összesen 31 millió eladott játékkal büszkélkedhet, az NBA 2K15-ből 7 millió, a WWE 2K15-ből pedig 3 millió ment el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward