2024-ben is lesz World of Warcraft

A Blizzard sem a közeli, sem a távoli jövőben nem tervezi, hogy magára hagyja a World of Warcraftot.

2024-ben is lesz World of Warcraft

A Blizzard MMORPG-je nem megy sehová, főleg most, hogy a Titan kódnéven fejlesztett projektet teljesen leállította a stúdió. A játék idén 10 éves, de a vezető tervező Ion Hazzikostas elmondása szerint nem csak hogy 2020-ban is futni még a World of Warcraft, de mindenképpen meglesz a 20. évforduló is - ami tehát azt jelenti, hogy még 2024-ben is raidelni fogunk.

"Azt még nem tudom megmondani, hogy milyen lesz a 20. évfordulónk, de az biztos, hogy lesz. Efelől semmi kétségem nincs. A Blizzard folyamatosan dolgozik az éppen következő kiegészítőn, miközben felületesen már felvázolja a csapat, hogy miről fog szólni az azután következő expanzió" - mondta Hazzikostas.

Az úriember szerint nincs semmi oka a Blizzardnak arra, hogy készítsen egy "második részt", a játék ugyanis folyamatosan fejlődik. "Egyértelmű, hogy ez már nem ugyanaz a játék, mint tíz éve. Az engine teljesen más, a grafika is, és jelentősen megváltoztak az alapvető játékmechanizmusok és a harc is. A World of Warcraft folyamatosan fejlődött, és reagált a felmerülő problémákra, valamint a játékosok igényeire".

A rendkívül sikeres MMORPG új kiegészítője, a Warlords of Draenor november 13-án jelenik meg, az utóbbi hetekben pedig ismét növekedésnek indult a játék előfizetői tábora. Elképzelhető, hogy tényleg velünk lesz a World of Warcraft még a jövő évtizedben is?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward