2017-ig megújították a LOTRO licencet

Mik a Turbine tervei az MMO jövőjével kapcsolatban?

2017-ig megújították a LOTRO licencet

A Turbine megnyugtatta a rajongókat, hogy 2017-ig megújította a The Lord of the Rings Online licencét. "Még hosszú évekig szeretnénk támogatni a LOTRO-t" - írta Rick Heaton közösségi menedzser a játék fórumán. "A lehető legérthetőbb szeretnék lenni a témával kapcsolatban, hogy elkerüljük a további félreértéseket: a licencet megújítottuk. Szerződésünk 2017-ig tart."

Heatonnek ezért kellett ezt leszögeznie, mert korábban bejelentették, hogy egyelőre nem készülnek új dungeonök és raidek a játékhoz, legfeljebb a régi területek közül fognak néhányat felújítani, és emiatt a kijelentés miatt sok rajongóban az az elképzelés alakult ki, hogy ez már a LOTRO végét jelenti.

A Turbine később azt is tisztázta, hogy természetesen terveznek még tartalmakat csapatok számára, nem arra gondoltak, hogy sohasem lesz már új, hagyományos típusú instance vagy raid, mindössze a 2014-es terveiket vázolták.

A másik téma, ami előkerült az idei tervek kapcsán az a szerverösszevonásoké. A rajongókat meglepte, hogy a Turbine nem tervez ilyesmit a közeljövőben. Heaton megerősítette, hogy valóban nem kívánják összevonni a szervereket.

A játékosok egy másik fontos kérdésre is választ kaphattak: a régi Codemasters szervereken játszó rajongók vajon át tudnak-e majd költözni az új Turbine szerverekre? Úgy tűnik, hogy a válasz az, hogy nem valószínű, mivel ennek komoly technikai akadályai vannak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward