2015-re csúszna a The Division?

Egy magát megnevezni nem kívánó fejlesztő szerint még csak a grafikai motor van készen.

2015-re csúszna a The Division?

A tavalyi E3 egyik legnagyobb durranása kétségtelenül a svéd Massive Entertainment készülőben lévő online akciójátéka, a The Division volt. A Gamereactor magazin kapcsolatba lépett egy magát megnevezni nem kívánó fejlesztővel a csapatból, aki a játékot kiadó Ubisofftal ellentétben azt állítja, hogy a darab még nem fog idén ősszel megjelenni.

Úgy tűnik a fejlesztők nem örülnek neki, hogy a kiadó ilyen korai dátumot választott a megjelenésre a játékhoz, ami messze van még attól, hogy kész legyen. Egyelőre még csak a grafikai motoron dolgoztak, ami többé-kevésbé már jól működik, de még nem kezdték el a játék világának felépítését és a kalandok összerakását sem.

"A tény, hogy a Ubisoft 2014-es dátumot jelölt ki megjelenésre nevetséges, és őszintén szólva nem lesz időnk az idén befejezni a The Divisiont. A projekt nagy, és még nagyon sok munka áll előttünk."

A Ubisoft másik sokak által várt címe, a Watchdogs sem véletlenül késik, a bugok és technikai problémák azt mutatják, hogy van még min dolgozni. Azt, hogy a The Division még félig sincs kész, nyilván nem fogja most bevallani a kiadó, ezért ezt a hírt, hivatalos megerősítés hiányában tekintsétek nyugodtan pletykának. Ha mégis bejelentik a késést, ami csak akkor várható, ha már közeleg a kitűzött dátum, akkor legalább nem fog minket meglepetésként érni.

Új anyagokkal sajnos nem szolgálhatunk a játékkal kapcsolatban, legyen itt emlékeztetőül a 2013-as E3-as előzetes.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward