2015-re csúszik a The Order: 1886 megjelenése

A fejlesztők és a kiadó is egyetértett abban, hogy inkább adnak még pár hónapot a játéknak.

2015-re csúszik a The Order: 1886 megjelenése

A Sony bejelentette, hogy a PlayStation 4 exkluzív játék, a The Order: 1886 megjelenése 2015-re csúszik. A hírt az E3 előtti Sony rendezvényen jelentették be, ahol a játékot fejlesztő Ready at Dawn főnöke, Ru Weerasuriya elmondta, hogy így tudják csak biztosítani, hogy a The Order valóban jó minőségben kerülhessen a nagyközönség elé.

A látványos darab eredetileg idén karácsonykor jött volna ki, de készítői lefolytattak egy nyitott párbeszédet a Sonyval, és mindkét fél egyetértett, hogy a játéknak szüksége van még az extra fejlesztési időre.

"Állandóan nyitottak a megbeszéléseink a Sonyval" - nyilatkozta Weerasuriya a rendezvényen az Eurogamer munkatársainak. "Elmondtuk, hogy a játék minden részében el tudjuk érni az általuk várt minőséget, de ehhez még pár hónapnyi időre van szükségünk."

"Nem olyan hosszú idő, és megéri, ha be tudjuk tartani az ígéretünket. Már ismerjük annyi ideje a Sony-t, hogy ilyesmit nyugodtan meg tudjunk beszélni velük."

A nagyszabású játék elkészítése nem egyszerű, a Ready at Dawnnál 125-en dolgoznak rajta, ehhez jönnek még a Sony Computer Entertainment munkatársai a motion capture részekkel, melyeket San Diegóban készítenek el.

"A projekt mindig nagyobb, mint amire mindenki számít. Itt is erről van szó, nagyobb lett, mint ahogy elképzeltük. Minden, amit leforgattunk, minden, amit készítettünk sokkal nagyobb kaliberű, mint ahogy elterveztük. De nem fogunk ebből semmit sem feláldozni csupán az idő miatt. A minőség az első."

Alant a fejlesztői naplóban az alkotók a játék történelmi és mitológiai hátterét mutatják be.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward