2012-ben startol a Fallout MMO

A hosszú idő óta fejlesztés alatt álló Fallout Online az Interplay ígérete szerint 2012 második felében indul el...

2012-ben startol a Fallout MMO

A hosszú idő óta fejlesztés alatt álló Fallout Online az Interplay ígérete szerint 2012 második felében indul el, ezt megelőzően ugyanebben az évben lesz a bétateszt is. A hírek az Edge magazinban láttak napvilágot, Eric Caen (az Interplay elnöke) volt kedves és adott nekik egy interjút...

Jó, hogy időnként életjelet adnak magukról, legalább tudjuk, hogy folyik a fejlesztés. Caen elmondta az okát annak is, hogy még nem igazán mutattak sokat a játékból. Mint tudjátok elég sok a zűr a játék körül a Bethesdával folytatott perpatvar miatt, erről már számos alkalommal írtunk. Nos, ebben rejtőzik a nagyfokú titkolózás oka is: "minden amit mutatunk, az segíti a Bethesdát a harcban".

Mindenki, aki regisztrál a hivatalos honlapon, úgy 5-6 hetenként kaphat hírlevelet, egyelőre elégedjetek meg ennyivel. A játékon 90 ember dolgozik, szépen haladnak, már lehet mászkálni a világban, szóval a 2012-es dátum akár még reális is lehet (az kell legyen, mert köti őket a szerződésük).

Lesznek játékelemek, amik hasonlítanak majd a Bethesda single player játékához, de meg kell jegyezni, hogy a Fallout Online alapvetően nem shooter lesz, lehet majd lőni, de nem lesz rajta akkora hangsúly. Caen kiemelte még, a játék humorát, amit a Bethesda eléggé elhanyagolt, szerinte túl komoly lett a játék. "A mi Fallout MMOG-nk hihetetlenül vicces lesz. Ugyanakkor egy online játéknak sokkal mélyebbnek is kell lennie mint egy egyedül játszhatónak."

További extraként megemlítette még a kommunikációs rendszert. A fantasy játékoknál (pl.:WoW) különös lenne ha SMS-t kapnál egy trolltól, egy poszt-apokaliptikusban viszont lehetőségek tárháza áll előttünk. Érdekesen hangzik, muszáj is, mert Eric Caen milliós előfizetői bázisra számít. 2012 viszont messze van még, várunk türelmesen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward