2011-ben jön csak az I Am Alive?

Az Ubisoft készülőben lévő akciójátéka, az I Am Alive lehetséges, hogy csak 2011-ben jut majd el hozzánk, ha pontosak az egyik (ex-?)fejlesztő online profilján talált információk.

2011-ben jön csak az I Am Alive?

Az Ubisoft készülőben lévő akciójátéka, az I Am Alive, lehetséges, hogy csak 2011-ben jut majd el hozzánk, ha pontosak az egyik (ex-?)fejlesztő online profilján talált információk.

A superannuation ma talált rá Charles Gaudron LinkedIn profiljára, aki úgy tünteti fel magát, mint a Darkworks vezető dizájnere. Lapjának összefoglaló szekciójában azt olvashatjuk, hogy "I Am Alive (PS3/Xbox 360, Ubisoft 2011)".

A kiadó a délután folyamán reagált a felbukkant információkra és elmondta, hogy a legfrissebb játékkal kapcsolatos tudnivaló az, ami a legutóbbi gazdasági jelentésükből kiderül. A jelentés szerint a játék a cég következő gazdasági évében fog megjelenni, ami pedig 2010. április 1-től 2011. március 31-ig tart. (Ezzel gyakorlatilag nem cáfoltak meg semmit).

Csavar a dologban, hogy a Gaudron és csapata már nem is dolgozik a posztkatasztrofális témájú játékon, mivel azt a kiadó arra hivatkozva, hogy a Darkworksnek most más feladatai vannak, átdobta az Ubsoft Sanghainak, akik egyébként már többször besegítettek a fejlesztésben korábban is.

Sajnálnánk, ha ennyire elhúzódna a dolog, a program ugyanis nagyon ígéretesnek tűnt.

A játék E3 trailere:

                         

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward