2011-ben jön a Shogun 2: Total War

A SEGA megerősítette a nemrég felmerült pletykákat, melyek szerint már készül a Shogun 2: Total War. A játék 2011-ben jelenik majd meg, exkluzívan a PC-re.

2011-ben jön a Shogun 2: Total War

A SEGA megerősítette a nemrég felmerült pletykákat, melyek szerint már készül a Shogun 2: Total War. A játék 2011-ben jelenik majd meg, exkluzívan PC-re.

A Shogun 2 inkább a részletekre és a személyes élményre koncentrál majd, nem arra, hogy nagyszabású legyen. Az egységek több százas nagyságrend helyett csak 30-40 körül mozognak majd számban, 8 japán földesúr szembenállásával. Így természetesen földrajzilag is zsugorodik majd a játszótér, kisebb japán territóriumokra. Megismerhetjük majd a megcélzott era nagy vezetőit, a politikájukat és hogy ki mellett állnak. A tábornokok csata előtt inspiráló beszédekkel tüzelik majd fel katonáikat, mi pedig ezúttal saját kezűleg választhatjuk ki jellemzőiket random leosztás helyett.

A vízi csaták jelentős fejlődésen mentek át az Empire: Total War óta, evezős hajókkal és íjászok tömegével, több féle hajó lesz, amik idomulnak majd a taktikánkhoz.

A Shogun 2: Total War jelenleg pre-alfa szakaszban van, további információkat az E3-ra várunk.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward