2010-es Take-Two felhozatal

A T2 elmondta, hogy 4 nagy címet fog kiadni 2010 első felében, a februártól júniusing terjedő időszakban. Ezek pedig név szerint a BioShock 2, Max Payne 3, Red Dead Redemption és a Mafia II, erősítette meg Ben Feder a befektetőiknek tartott konferencián.

2010-es Take-Two felhozatal

A T2 elmondta, hogy 4 nagy címet fog kiadni 2010 első felében, a februártól júniusing terjedő időszakban. Ezek pedig név szerint a BioShock 2, a Max Payne 3, a Red Dead Redemption és a Mafia II - erősítette meg Ben Feder a befektetőiknek tartott konferencián.

"Továbbra is próbáljuk meghatározni az optimális kiadási dátumot a felsorolt játékoknak, még mindig úgy tervezzük, hogy a 2010-es kalendáriumi év elején dobjuk őket piacra. A jelen állás szerint biztos, hogy nem adjuk ki őket a 2010-es gazdasági év első negyedévében, amely január 31-ével végződik."

Az említett szoftverek többsége eredetileg még 2009-re volt tervezve, a BioShock például októberben vagy legkésőbb november elején kellett volna, hogy kijöjjön. A csúsztatások korábbi bejelentésénél a Take-Two azzal magyarázta mindezt, hogy még kell egy kis idő a fejlesztéshez, és inkább keres nekik egy piaci szempontból előnyösebb közeget. Ezzel csak azt támasztotta alá, hogy beáll azon kiadók sorába, akik megfutamodnak a Modern Warfare 2 uralta karácsonyi áradat elől.

A BioShock és Mafia folytatásról már sokat hallottunk azóta, de a két Rockstar játék, a Red Dead Redemption és a Max Payne 3 körül nincs túl nagy nyüzsgés. Örömmel vettük, hogy legalább megerősítették náluk a jövő év első felét...

Mafia II GamesCom videók:

                        

                         

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward