2 új Dead Space játék készül

Az Electronic Arts 2 új folytatáson és egy mozifilm adaptáción dolgozik a nagysikerű túlélő-horror szériájához, a Dead Space-hez. Ahogyan azt a Variety írja: "Az EA 2008-ban adta ki a játékot, jelenleg pedig a második és harmadik folytatáson dolgozik."

2 új Dead Space játék készül

Az Electronic Arts két új folytatáson és egy mozifilm adaptáción dolgozik a nagysikerű túlélő-horror szériájához, a Dead Space-hez. Ahogyan azt a Variety írja: "Az EA 2008-ban adta ki a játékot, jelenleg pedig a második és harmadik folytatáson dolgozik."

A jelentés szerint D.J. Caruso már alá is írt a film megrendezésére. Ha valaki még nem hallott volna róla, ő rendezte például a tavaly vetített Eagle Eye című akció-thrillert, melynek főszereplői Shila LaBeouf és Michelle Monaghan. A Dead Space mozi egyébként még a messzi távolba vész, a producerek, az EA és Caruso még csak most próbálják kiválasztani, hogy ki írja a forgatókönyvet. Amint ezzel meglesznek, az EA kiszáll a buliból, lepasszolja a filmet egy stúdiónak. Ezzel várhatóan szeptember elejére meg is lesznek.

Ami pedig a játékokat illeti, még egyelőre nem esett szó arról, hogy mikor jönnek ki. Az egyik folytatás, amire céloztak, az pedig nagy eséllyel a Wii exkluzív Dead Space: Extraction. A másik, még fel nem fedett alkotás reméljük már komolyabb konzolokra (Xbox 360, PS3) és PC-re érkezik majd.

DS: Extraction gamplay:

                         

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward