2 millióan játszottak a Titanfall bétával

Sok tapasztalatot és visszajelzést kapott a csapat a béta alatt, most pedig éppen az utolsó egyenetlenségek kisimításán dolgoznak.

2 millióan játszottak a Titanfall bétával

Rendkívül sikeres volt a Titanfall zártként kezdődő, ám pár nappal később nyílttá váló bétatesztje. Abbie Heppe, a Respawn közösségi menedzsere elárulta, hogy a tesztidőszak alatt 2 millióan próbálták ki a játékot, bár arról sajnos nem beszélt, hogy milyen megoszlásban érkeztek PC-ről és Xbox One-ról.

Mindenesetre most a csapat a tapasztalatok felhasználásával aktívan igyekszik kiirtani a még meglévő bugokat, ami után viszonylag sima indulásra számítanak: "Nem akarom azt mondani, hogy minden tökéletesen fog sikerülni. Vannak dolgok, amik még változhatnak, és lehetnek problémák, de természetesen magabiztosságot kell tükröznünk a vásárlók felé. Szerintem erre volt a jó béta: megmutatta, hogy aktívan fogunk kommunikálni a vásárlóinkkal, és aktívan dolgozunk minden felmerülő hiba kijavításán" - nyilatkozta Jon Shiring, a Respawn egyik mérnöke.

Nem csoda persze, hogy sokan szkeptikusak, hiszen az Electronic Arts két nagyobb online játékot próbált megjelentetni az utóbbi pár hónapban - ezek a SimCity és a Battlefield 4 -, és mindkettő komoly gondokba ütközött induláskor, annyira, hogy a SimCity esetében azóta már megszüntették a teljes online-függőséget. Persze a Titanfall némileg más helyzetben van, mind a Xbox One-os, mind pedig a PC-s verzió a Microsoft cloud szervereit használja a meccsek hosztolásához, a PC-s változat esetében az Origin csak a beléptetést és ellenőrzést végzi.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward