2. heti játék hírösszefoglaló RELOADED

4 hét múlva jön a Halo Wars demo, bejelentették a Godfather II pontos megjelenési dátumát, a City of Heroes jön Mac-re is, e hónapban indul a Down of War II béta.

2. heti játék hírösszefoglaló RELOADED

4 hét múlva jön a Halo Wars demo, bejelentették a Godfather II pontos megjelenési dátumát, a City of Heroes jön Mac-re is, e hónapban indul a Down of War II béta.

[bold]Halo Wars (X-box 360):

[/bold]

A nagysikerű Halo FPS újjászületése RTS-ként bizonyára nagyon sok X-box tulajdonost tölt el várakozással és izgalommal. Jó hírrel szolgálhatunk a tűkön ülő tömegeknek, ugyanis a február 27-ei megjelenés előtt, egészen pontosan február 5-én már neki is eshetnek a játéknak, ugyanis akkor jön ki a demo.

Az FPS rajongókat pedig emlékeztetnénk, hogy ez évben jön majd a Halo 3: ODST kiegészítő is! (ODST: Orbital Drop Shock Trooper)

Godfather II (PC, PS3, Xbox 360):

Az EA február 27-ére tette az új Keresztapa megjelenését. (Amerikában 3 nappal hamarabb szerezhetik be a vásárlók)

Az időpont igen szerencsésnek mondható, hiszen így néhány hónappal sikerül megelőznie a Mafia 2-t, a rivális "alvilág szimulátort". Amit eddig láttunk belőle, az alapján még nem esett le az állunk a Keresztapa 2-től, de az bizonyosnak látszik, hogy jobb az első résznél. Majd a tesztből kiderül.

[bold]City of Heroes (PC és most már MAC is):

[/bold]

Az NCSoft végre eljutott odáig, hogy csináljon egy MAC verziót is a szuperhősös MMO-jának, a City of Heroes-nak. A játék letölthető a PlayNC digitális store-ból 9,99 fontért, vagy 19.99 dollárért.

A MAC-es port a TransGaming keze munkáját dicséri, ők csinálták az EVE Online MAC verzióját is. A letölthető játékban minden benne van, ami a PC verzióban és természetesen jár hozzá a 30 nap játékidő is, csakúgy mint néhány exkluzív tárgy.

Pezsgőt bonthatnak hát az MMO kedvelő MAC tulajdonosok, újabb játék csatlakozott szűk körükhöz a World of Warcraft és az EVE online mellé. További információk Paragon City-ről a hivatalos City of Heroes honlapon.

Dawn of War II (PC):

A THQ bejelentette, hogy e hónapban elindít egy nyílt multiplayer bétát a Warhammer 40,000: Dawn of War II-höz.

A Dawn of War Soulstorm expanzióval rendelkező játékosok külön örülhetnek, ugyanis ők már január 21-től játszhatnak egy nekik exkluzív időciklusban, míg mindenki más csak január 28-án csatlakozhat.

A bétában játszható lesz majd mind a négy faj,  öt multiplayer térképen a Games for Windows Live TrueSkill matchmaking segítségével.

A teljes játék Február 20-án jön majd ki Európában.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward