2 hetet csúszik a Modern Warfare 2 PC-s változata

Az Activision-Blizzard legfrissebb kiadási napirendje (ősz/tél) alapján a hatalmas várakozásnak örvendő Modern Warfare 2 PC verziója sajnos két hetet csúszva, csak november 24-én jelenik meg (forrás: Electronic Theatre).

2 hetet csúszik a Modern Warfare 2 PC-s változata

Az Activision-Blizzard legfrissebb kiadási napirendje (ősz/tél) alapján a hatalmas várakozásnak örvendő Call of Duty: Modern Warfare 2 PC verziója sajnos két hetet csúszva, csak november 24-én jelenik meg (forrás: Electronic Theatre).

Az eredeti terv szerint a játék egyszerre jött volna ki a három vezető platformra (PC, PS3, Xbox 360) november 10-én, együtt a Wii-s Call of Duty: Modern Warfare: Reflex-szel és a DS-es CoD: MW Mobilized-dal, így viszont a PC-s változat a lista végén kullogva csak később kerül a boltok polcaira.

A késést nem indokolták meg hivatalosan, lehetséges, hogy a gyártással nem tudnak időben végezni, de sokkal valószínűbb, hogy megint a szokásos kalózvédelem lassítja a PC verzió kiadását. Így volt ez a Red Faction: Guerrillával és a Capcomos nagy hármassal is (Bionic Commando, SFIV, Resident Evil 5). Az eladások nagy részét úgyis a konzoloktól várja a kiadó, így látszólag nem csinál nagy ügyet a PC-s késésből.

                                

                                                                 Call of Duty: Modern Warfare Mobilized

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward