16 ingyenes DLC a The Witcher 3-hoz

A CD Projekt RED nem szeretné kizsákmányolni a játékosokat, akik egyébként is sok pénzt fizetnek egy teljes játékért.

16 ingyenes DLC a The Witcher 3-hoz

Marcin Iwiński, a CD Projekt RED vezetője egy nyílt levélben közölte a világgal, hogy szerinte az AAA-játékoknál alkalmazott DLC-politika nagyon nem megfelelő, és egyáltalán nem felhasználóbarát. "Szeretjük a játékokat. Szeretjük gyűjteni őket, játszani őket, és minden ezzel kapcsolatos élményünk ehhez kapcsolódik. Ha megveszünk egy új címet, arra számítunk, hogy mindent megkapunk. Hogy megoldják a problémáinkat, és hogy több tartalmat kapunk, mint amennyiért fizettünk. Ezeknek az extra tartalmaknak nem is kell feltétlenül nagy kiegészítőknek lenniük, elég lenne néhány apróság, amitől fontosnak érezheti magát a játékos".

"Sajnos egyre kevésbé kezelnek minket így a kiadók. Játékosként nagyon vigyáznunk kell a pénztárcánkra, mert meglepő módon egy-egy játék megjelenése után mindenféle csábító ajánlat kezd el feltűnni az online boltban, néha elég kemény áron. Nem most fizettünk egy csomót a játékért?" - teszi fel a kérdést Iwiński.

Az úriember egyértelművé tette, hogy a CD Projekt RED-nél nem így akarják kezelni a játékosokat, így a The Witcher 3-hoz 16 darab kisebb DLC készül majd, melyeket mind ingyenesen bocsátják a rendelkezésünkre. És ez mindenkire vonatkozik: nem kell előrendelni, nem kell gyűjtői kiadást venni, sem pedig valamilyen üzlet speciális, promóciós példányát. A stúdió tervei szerint hetente érkezik majd egy-egy új DLC darabkra a játékhoz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward