16 féle befejezése lesz a Witcher 2-nek

A CD Projekt eldicsekedett néhány apróbb statisztikával arra vonatkozólag, hogy a folytatás több szempontból is túlszárnyalja majd az elődjét

16 féle befejezése lesz a Witcher 2-nek

A CD Projekt eldicsekedett néhány apróbb statisztikával arra vonatkozólag, hogy a folytatás több szempontból is túlszárnyalja majd az elődjét. Első és legfontosabb, hogy a The Witcher mindössze 3 befejezése után a második epizód nem kevesebb, mint 16-ot kapott. A folytatásnak ennél fogva 3 féle nyitása is lesz.

Természetesen itt nem állunk meg: A The Wither 2-nek 256 bejátszása lesz, ami körülbelül 150 percnyi átvezető videónak felel meg, míg az első részben csak 130 db volt (~53 perc). A második epizódban 30 féle vértezetet szerezhetünk meg, míg a The Witcher 1-ben csak 5 volt. A folytatásban kapunk még egy extra mágikus jelet (Aard, Igni stb.) is. További változás, hogy a The Witcher 2-ben mindössze 4 féle töltőképernyő van, az első rész számtalan képe után. Ez jó hír, mivel elvileg azért van így, mert sokkal kevesebbet kell majd várnunk.

A változásokat mind az új multiplatform motor hozta magával (TSOOD), melynek köszönhetően a játék egyformán jól fut PC-n, PS3-on és Xbox 360-on is. A The Witcher 2: Assassins of Kings 2011-ben jön elsőként PC-re, a konzolos verziók kicsivel később követik majd. További részletekért irány a PC Games Hardware.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward