15 éves az Anno franchise

Az Anno Online most ünnepli a széria 15. ANNOversary-ét, vagyis évfordulóját.

15 éves az Anno franchise

Az Anno Online most ünnepli a széria 15. ANNOversary-ét, vagyis évfordulóját. Az angol szóviccen túl számos eseménnyel és ajánlattal készült még a Ubisoft az ünneplésre.

Ez alatt a 15 szép év alatt kijött 5 játék a fővonalon és számos más kisebb kiadvány. Több mint 5 millió játékot adtak el, amiből a legutóbbi, az Anno 2070 1 milliót tudhat magáénak, így elég indok van arra, hogy bulit rendezzenek az ingyenesen játszható böngészős MMO-n, az Anno Online-on belül.

"Utazók a királyságból elindultak, hogy letelepedjenek egy új szigeten, de a flottának ki kellett kötnie a játékos szigetén utánpótlásért. A játékosok néhány új küldetés keretén belül segíthetnek nekik megjavítani a hajóikat. Ráadásként ott volt az egyik hajó fedélzetén a király térképésze is, aki felfedezett egy titokzatos szigetet, amely tele van egy ismeretlen civilizáció romjaival. Arra fogja kérni a játékosokat, hogy oldják meg a rejtélyt és fedezzék fel a sziget csodáit és kincseit."

A széria veteránjainak biztos tetszeni fog az is, hogy a Blue Byte implementált egy csomó objektumot a korábbi Anno játékokból, ezekre érdemes lesz majd odafigyelni. Hogy minden szektor elérhetővé váljon az új szigeten, a játékosoknak minden küldetést meg kell csinálni, amit a térképész ad.

Az új feladattokkal bejött két valuta is, a Plank és a Boubloon. Plankokat a küldetésekkel és a közösségnek hirdetett versenyeken való részvétellel lehet szerezni. Ezekért a Plankokért Achievementeket kaptok, amikért jutalom jár. A legtöbbet összegyűjtő játékosokat a végén kihirdetik, mint az esemény hősét, amiért még plusz jutalom és egy titulus jár.

A Doubloonok szintén a küldetésekért járnak, ezekből új épületeket lehet venni, két buffot és egy prémium hajót is. Már azért is jár jutalom, ha beléptek a játékba az ünneplés idején, kaptok egy exkluzív 15. évfordulós szobrot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward