10 évre előre megvannak az új Halo sorozat tervei

A Reclaimer trilógiát már jó előre felvázolták az alkotók, úgyhogy a jövőben biztos, hogy nem lesz Haloban hiány.

10 évre előre megvannak az új Halo sorozat tervei

Az új Halo sorozat, a Reclaimer trilógia terveit nagyvonalakban már jó 10 évre előre lefektették, nyilatkozta Frank O’Connor, aki a Halo sorozat rendezője a 343 Industriesnál.  "Jó előre megvannak a dolgok tervei, kb. 10 évre, de vázlatosan, a nagyobb történéseket térképeztük fel: mi fog történni, milyen helyszínekre mennek el. Megvan a veszélye, hogy túlzottan belemegyünk a részletekbe; ha regény lenne, egyszerűen megírhatnánk a végét, de nem regény."

A játékok sztoriját ilyen hosszú időre nem lehet részletesen megtervezni, mivel a technológiai fejlődés olyan új lehetőségeket is hozhat, amelyeket nem lehet előre látni, és azt sem lehet tudni, hogy a meglévők közül melyek lesznek később népszerűek, és mik azok, amik kevésbé. Az alkotás során nagyon fontos, hogy ne hozzanak létre olyasmit, ami miatt később zsákutcába kerülnek, a sztori ezért is vázlatos, létezik viszont pár dolog, amit nagyon részletesen kidolgozhattak, mint pl. az univerzum azon részei, amelyek a háttérben maradnak. Ebből a háttéranyagból aztán igény szerint tudnak eseményeket, karaktereket felvonultatni, aszerint, ahogy azt a történet megkívánja

Az alapelképzelés az, hogy három nagy játékot készítenek, de mivel hosszú távú tervekről van szó még ez is változhat, hiszen 10 év alatt nemcsak a technológia alakulhat át, de a játékosok szokásai is. A Halo 4 november 6-án jelenik meg világszerte Xbox 360-ra. A Halo utána következő két részével már valószínűleg a következő generációs Xboxon játszhatunk.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward