10 éves a Halo

A Microsoft nagy bulival készül megünnepelni a Halo sorozat 10. születésnapját. A Halo Fest 3 napon keresztül tart majd és az éves Penny Arcade Expon rendezik meg Seattle-ben, augusztusban. A hivatalos reklámszöveg szerint ez lesz "a valaha volt legnagyobb élő Halo esemény (@Halo Waypoint).

10 éves a Halo

A Microsoft nagy bulival készül megünnepelni a Halo sorozat 10. születésnapját. A Halo Fest 3 napon keresztül tart majd és az éves Penny Arcade Expon rendezik meg Seattle-ben, augusztusban. A hivatalos reklámszöveg szerint ez lesz "a valaha volt legnagyobb élő Halo esemény" (@Halo Waypoint).

Lesznek bajnokságok, exkluzív fórumok és nyeremények bőséggel. Ki tudja, talán bejelentenek egy új játékot is? Ami azt illeti, már egy ideje pletykálják, hogy csinálnak Combat Evolved remake-et. Meglátjuk.

"Ez elmúlt 10 év csak a kezdet volt" - olvashatjuk a Halo Waypointon. A PAX augusztus 26 és 28 között lesz a Washington State Művelődési Központban. Ha tervezitek a kilátogatást, akkor jó hír, hogy a PAX jegyben már benne foglaltatik a Halo Fest belépő is. Igaz, közel sem ez jelenti majd a legnagyobb kiadást, ha erre szánjátok magatok!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward