10 éven keresztül próbálták elérni a Master Chief szobrot

10 éven keresztül próbálták elérni a Master Chief szobrot

Vannak olyan játékosok, akik tényleg mindent kihoznak a kedvencükből és minden percét kiélvezik a programnak. Ebben manapság nagy segítségre tud lenni az Achievement rendszer, aminek hála  olyan jutalmakban részesülhetnek a legkitartóbb játékosok, amit büszkén kitehetnek a profiljukra.

De mi van akkor, ha ez sem elég? Hogyan lehet kitolni a játékidőt? Speedrunokat kezdenek el csinálni? Esetleg tovább lépnek új játékra? Meglehet. Ám, ha egy játék közössége a fejébe vesz valamit, akkor annak beláthatatlan következményei lehetnek.

A Halo Reach-ben 3 darab trükk van, amit eddig még senkinek sem sikerült megoldania. Az egyik ezek közül még 2010-ben merült fel a közösség tagjaiban, amikor egy Master Chief szobrot találtak a a Lone Wolf pályán elrejtve, jó magasan egy toronyépület tetején. El is határozták, hogy ráugranak a fejére, mert miért ne. Nem árulok el nagy titkot, de 10 év után végre sikerült a mutatvány.

Az ugrást egy bizonyos doboz segítségével lehet kivitelezni, amit 3 játékosnak kell az egész küldetés során végig kísérnie, úgy, hogy több, mint 80 ellenség támadja a játékosokat, majd a mértani pontossággal megállapított pontra elhelyezni. Természetesen ez nem ilyen egyszerű, számtalan bónusz, gránát, utazás és egyéb trükk kell ahhoz, hogy sikerülhessen a mutatvány, ezeket mind részletezik a videóban.

Egyetlen egy hiba és mindent elölről kellett kezdeni a játékosoknak. Ha pedig sikerül is eljutni a kilövési pontra, akkor sincs garancia a sikerre, ezt 10 év alatt jól megtanulták a játékosok. De már azt is tudják, hogy semmi sem lehetetlen.

Végül Sekela volt az első, aki bekerült a történelemkönyvekbe március 25-én, innen is gratulálunk neki, a lenti videó az élő reakciót mutatja be.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap