10 dolog, amit a PS4-ről tudni akartunk

10 kérdés, 10 válasz a PS4-ről a PlayStation Accesstől

10 dolog, amit a PS4-ről tudni akartunk

Az alábbi videóban 10 kérdés került megválaszolásra a PlayStation 4-gyel kapcsolatban. Van köztük olyan infó, amit régebben már hallhattunk, láthattunk, de akadnak újdonságok is.

A chat funkció használata az Xbox One-éval ellentétben ingyenes lesz, azaz nem kell hozzá PlayStation Plus előfizetés, ahogy a Netflix használatához sem (ez utóbbihoz persze nem árt Netflix előfizetés, de ez a szolgáltatás sajnos nálunk nem elérhető).

Az online játékokhoz szükség lesz előfizetésre, de a Sony megerősítette, hogy ez az ingyenesen játszható darabokra természetesen nem vonatkozik, ezekkel nyomulhatunk PS Plus nélkül is (az Xbox One-nál sajnos nem ez a helyzet, ha nincs Gold előfizetésünk, még az ingyenes játékokkal sem multizhatunk online).

Meglévő PSN ID-nkat megtarthatjuk PS4-en is. Az 500 Gigás HDD cserélhető lesz. a PS4-es dupla kamera 3D-ben lát minket és négy mikrofonnal is felszerelték, melyek így jobban érzékelik, melyik irányból érkezik a hang. A kamera segítségével játszhatunk AR (Augmented Reality) játékokat is. A PS4-es listánkra maximum 2000 barátunkat vehetjük fel, ami kétszerese az Xbox One-énak, bár gyanítjuk, hogy a Sony ezt csak azért állította be így, hogy ezzel is fricskát mutasson vetélytársának.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward