1 héttel hamarabb jön a Lost Planet 2

A Capcom bejelentette, hogy a Lost Planet 2 multiplayer demót és a teljes játékot is egy héttel hamarabb jelentetik meg. A PS3-ra és Xbox 360-ra érkező akció-kalandjáték így május 11-én landol a boltok polcain.

1 héttel hamarabb jön a Lost Planet 2

A Capcom bejelentette, hogy a Lost Planet 2 multiplayer demót és a teljes játékot is egy héttel hamarabb jelentetik meg. Az első körben PS3-ra és Xbox 360-ra érkező játék így május 11-én landol a boltok polcain.

Az demó rendre fent lesz PSN-en és XBLA-n is, de a hozzáférés első körben limitált lesz, azaz csak azok próbálhatják ki, akik szereztek hozzá kódot a hivatalos honlapról vagy valamilyen más médiaegység útján. A kódok március 31-én lépnek életbe. (Az Eurogamer várhatóan kap majd néhányat mindkét platformhoz a jövő héten, érdemes lesz figyelni őket.) Akinek nincs kedve kódokkal babrálni és úgy érzi, hogy le tudja magát foglalni addig, annak április 21-én lesz érdemes felnézni az Xbox Live-ra, illetve 22-én a PSN-re.

A próbaverzióban a 16 fővel játszható versus módba kóstolhatunk majd bele a "Turbulent Jungle" nevezetű térképen. Elérhető lesz a voice chat is, szóval csorbítatlan élményben lehet része minden érdeklődőnek... Mi több, aki most kap az alkalmon, az a teljes játék megjelenésénél egy extra fegyverrel is gazdagabb lesz, a "Machine Gun SP"-vel, mely képes egyszerre három töltényt is kilőni.

A Lost Planet 2 PC-s változata őszre várható.

Akrids trailer:

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward