Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Hírek

Ezt tartalmazza az Assassin's Creed Origins Season Pass

  • Dátum | 2017.10.12 10:01
  • Szerző | Nephin
  • Csoport | JÁTÉK
Egy nagy költségvetésű játék esetében a megjelenés még korántsem az út vége, így van ez az Assassins’s Creed Origins esetében is. A Ubisoft bejelentette, hogy lesz season pass az alkotáshoz, benne két kiegészítővel, kozmetikai cuccokkal, 500 Helix Credittel és egy exkluzív fegyverrel, a Calamity Blade-del.


Az első DLC a The Hidden Ones címet kapta és évekkel az Origins eseményei után játszódik majd. Középpontjában a Testvériség növekedése áll, melynek során konfliktusba keverednek Egyiptom egy másik részén a római megszállókkal. A második kiegészítő, a Curse of the Pharaohs egy új, titokzatos vidéket és élőholt fáraókat hoz a játékba. Az első DLC januárra, a második márciusra várható, mindkettő megnöveli majd a maximálisan elérhető szintet, a Curse of the Pharaos pedig új képességeket is hoz.

A Roman Centurion és Horus csomagok novemberben érkeznek, új kosztümöt, fegyvert, pajzsot és hátast tartalmaznak, míg a Calamity Blade és a Helix Creditek már megjelenéskor elérhetőek lesznek.

Lesznek ingyenes extrák is a megjelenés után, ezek közé tartozik például a The Trials of the Gods (bossharcok egyiptomi istenek ellen értékes jutalmakért, kezdés 15 nappal az indulás után), a The Nomad’s Bazaar (vándorló kereskedő, aki napi küldetések megoldásáért egzotikus jutalmakat ad, a megjelenéstől elérhető lesz), a Photo Mode, a Horde Mode (rengeteg ellenféllel nézünk szembe a gladiátorok arénájában, 2018 elején érkezik) és a Discovery Tour (harcmentes, élő múzeumot csinál a játékból, melyben az ősi Egyiptomról tanulhatunk történészek és egyiptológusok segítségével, szintén 2018 elejétől lesz elérhető).

Az Assassin’s Creed Origins október 27-én jelenik meg.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások: