Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Hírek

Az Eve és a Dust 514 kapcsolata

 • Dátum | 2009.08.28 14:01
 • Szerző | Magrathea
 • Csoport | JÁTÉK
A múlt heti bejelentés alkalmával nem sok mindent árult el a CCP az EVE univerzumában helyet foglaló új konzol FPS-éről, a Dust 514-ről. Azóta ha másra nem is, de a játékkal kapcsolatosan felmerült legérdekesebb kérdésre már érkezett válasz.

Mint azt elmondták, az RTS elemekkel is rendelkező shooter közvetlenül fog kapcsolódni a már hosszú évek óta futó PC-s űrstratégiai MMO-hoz, az EVE Online-hoz. A konzoljátékosok gyakorlatilag zsoldosként fognak szerepelni a PC-s stratégák fegyverarzenáljában, akik leszerződtethetik, felfegyverezhetik és támogathatják őket, hogy aztán bevessék a játékosok irányította zsoldoshadseregüket az egyes bolygók fölötti uralom megszerzéséhez. Így mindkét MMO jelentősen befolyásolja az univerzum NPC frakcióinak hadviselését, csak úgy, mint a játékosok területek feletti háborúját.Igaz, ha valaki nem kíváncsi a kifinomult stratégiai kapcsolatra a két MMO között, úgyis tökéletesen élvezhető lesz a játék, de ettől függetlenül még mindennek lesz következménye a többi játékosra nézve.

A Dust 514 azért készült, mert a CCP rengeteg visszajelzést kapott azzal kapcsolatosan, hogy nagyon sokan kíváncsiak az EVE Online világára, de az MMO által képviselt "száraz" játékstílus nem jön be nekik. Igyekeztek tehát egy olyan játékot alkotni, amely ezeket az embereket is beszippantja majd az űreposzba.

A Dust 514-ben lesz karakterfejlesztés és birtokolhatunk tárgyakat is, ideértve módosítható fegyvereket és járműveket. A harcmezőn lesznek majd parancsnokok, ők rendezik majd a bevetéseket (RTS rész). További információk az október 1 és 3 között tartandó CCP Fanfest-en várhatóak.

 

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 3.
  2009. 08. 30. 18:04
  kkarika222: Valóban nem egy egyszerű egyestés game! Én is egy éve EVE-zek és minden nap játszok pár órát, pedig már családos ember vagyok! <img src=
  A játék kiismerése ne legyen gond, vannak a játékban olyan cégek akik szívesen fogadnak kezdőket is, és szívesen válaszolnak az ezredik uo. kérdésre is. Ezen kívül készült egy magyar nyelvű útmutató is ami letölthető a játék magyar oldaláról is! Üdv!
 • 2.
  2009. 08. 29. 11:50
  Na én 1 éve EVE-zek és hidd el 1-2 nap alatt átlátható az "Egész" /Na jó én 1 év alatt jó ha a felére rájöttem hogy mit lehet csinálni pedig sok mindent műveltem már ingame!<img src=/ ha segítség kell ott a HUN csati és a elég sok magyar "cég". Egy szerintem nagyon jól eltalált tényleg a játékosok által irányított játék, és sok mai mmo-val ellentétben nem csak az ölesről szól, legfőképpen ez tetszik benne. /Az más kérdés hogy azt is eléggé lehet élvezni!<img src=/

  Na de valahogy ezt a Dustot nem értem mert ha rajtuk fog múlni a SOV rendszer akkor a sok kis alliance meg lesz lőve<img src=. Remélem ki tudják ballanszolni hogy ne az élvezeti érték kárárra menjen.

  iu.: nem akartok az IPON-on valami leírást vagy bemutatót az EVE ONLINE-ról mert az aionról meg a wowról már láttam de arról csak kósza híreket.
 • 1.
  2009. 08. 28. 14:58
  VISSZA A HIRHEZ

  Nekem pl az EVE Online nagyon tetszene, jó vagyok angolból, de mire megtanulom annak a sok baromságnak a kezelését, fejlesztések meg minden, végelgyengülésben halok meg.

  Holott baromi szép és tényleg egy érdekes környezetet teremtettek!