Zsebrádió-szerű minigép a Delltől

Közzétette a Dell a legkisebb gépének, az OptiPlex 160-nak specifikációinak egy részét, amelyeket először még október végén mutatott be. A miniatűr, kissé egy régimódi zsebrádióra emlékeztető gépeket saját bevallásuk szerint olyan irodákba szánják, ahol igen szűkös a hely.

Zsebrádió-szerű minigép a Delltől

Közzétette a Dell a legkisebb gépének, az OptiPlex 160 specifikációinak egy részét, amelyeket először még október végén mutatott be. A miniatűr, kissé egy régimódi zsebrádióra emlékeztető gépeket saját bevallásuk szerint olyan irodákba szánják, ahol igen szűkös a hely.

Tekintve a gép méreteit, ez teljesen jogos is, elvégre akár az LCD-képernyők hátuljára is felhelyezhetjük. És mindaddig, amíg szokásos irodai feladatokon túl mást nem akarunk végezni vele, addig vélhetőleg nem is lesz gondunk vele. A gép lelkét ugyanis a netbookokból már jól ismert egymagos, 1,6GHz-es Atom N270-es adja - egyelőre. Jövőre azonban várható a kétmagos változat is, ugyanilyen órajellel.

Lesz hozzá továbbá 160GB-os merevlemez és 64GB-os SSD is, bár azt nem tették egyértelművé, hogy a kettő együtt lesz-e, valamiféle hibrid felállásban, avagy külön-külön (bár persze ez utóbbi a legvalószínűbb). Memóriából 4GB-ot bír el maximum, és opcionálisan felruházható vezeték nélküli hálózati modulokkal is.

A többi OptiPlex géphez hasonlóan ez is rendelkezni fog a Dell Client Manager konzoljával, amelynek segítségével a szakavatott IT-sek könnyedén ellenőrizhetik a rendszert. A többi járulékos szolgáltatás - úgy mint kiterjesztett garancia, átfogó terméktámogatás és szermélyre szabott gyári integráció - már opcionális lesz.

Közelebbit se az árról, se a megjelenési időpontról nem közöltek - bár az előbbit illetően korábban még $399-os összeget emlegettek; ezek szerint ez akkor továbbra sem változott.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward