Zajszigetelt számítógépház több színben, játékosoknak

Az Aerocool DS 200-as számítógépházai többféle színben, bőrborítással ellátott elő- és tetőlappal érkeznek, sőt, még ventilátor fordulatszám-szabályzóval, zajszigeteléssel és állítható háttérvilágítású hőmérséklet kijelzővel is rendelkeznek.

Zajszigetelt számítógépház több színben, játékosoknak

Az AeroCool lerántotta a leplet legfrissebb számítógépházáról, a DeadSilence sorozatot erősítő DS200-as modellről, amely hétféle színben kerül a boltok polcaira. A DS200-as modell 0,8 milliméter vastag SECC acélvázra támaszkodik, azaz kellően masszív, halk működéséről pedig zajszigetelt oldallapok gondoskodnak.

Az elegáns dizájnnal rendelkező DS200 mind szolgáltatások, mind pedig bővítőhelyek tekintetében magasra teszi a lécet. A közepes méretű toronyház alap esetben teli oldallapokkal érkezik, de a bal oldali zajszigetelt oldallapot akár ablakos kiadásra is lecserélhetjük potom 13 dollárért. Az elegáns előlap és a tetőlap modelltől függően más és más színekben pompázik, sőt, ezek a panelek a gyártó állítása szerint bőrborítást is kaptak, így puha tapintásúak és meglehetősen igényesen néznek ki.

Az új számítógépházból készült egy "fapadosabb" fekete kiadás is, amely már mellőzi a bőrborítást, így társaihoz képes jutányosabb áron lehet megvásárolni. Extra, hogy a teli tetőlapot igény esetén – némi felárért cserébe – fekete ráccsal ellátott tetőlapra is le lehet cserélni, ami akkor jöhet jól, ha a tetőlapra 240 vagy 280 milliméteres folyadékhűtő radiátort szerelnénk.

Az extrák listájának persze itt még nincs vége. A gyártó az új számítógépházat egy színes háttérvilágítással ellátott tetőlapi kijelzővel is felszerelte. A kijelző elénk tárja a ház belsejének hőmérsékletét, és ventilátor fordulatszám-szabályzóként is üzemel.

A vezérlő összesen három csatornát kínál, amelyek együttesen nem képesek 30 wattnál nagyobb teljesítmény leadására – a gyártó 25 wattos maximális terhelést ajánl. A ventilátorokhoz négyféle üzemmód tartozik, amelyek között egyszerűen lehet váltani. A kijelző sajnos a ventilátorok fordulatszámát nem mutatja, de azt elárulja, éppen milyen üzemmódban működik a fordulatszám-szabályzó (stop/low/mid/high).

Az alábbi táblázat az új számítógépház legfontosabb tulajdonságait összesíti.

Az újdonság belsejében a tápegység, valamint a 2,5 és 3,5 hüvelykes meghajtó bővítőhelyek rezgéselnyelő gumialátéteket kaptak, a tápegység alatt pedig külön kivehető szűrőt is elhelyeztek. Maga a számítógépház gumilábakon áll, amelyek elnyelik a komponensek által keltett rezgéseket.

A kábelek hatékony elvezetéséről igényes kábelmenedzsmenttel gondoskodhatunk, a processzorhűtő könnyű szerelését pedig az alaplapi tálcán található szerelőablak segíti.

A DS 200-as modell már elérhető kereskedelmi forgalomban. A fapados fekete kiadás, amely bőrborítás nélkül érkezik, 120,9 dollárba kerül, a bőrborítású fekete változatért pedig 158,9 dollárt kérnek el. A színes házak mindannyian 163,9 dollárért kaphatóak, az ablakkal ellátott oldallapért pedig 13 dollárt kérnek el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward