Zajszigetelt számítógépház több színben, játékosoknak

Az Aerocool DS 200-as számítógépházai többféle színben, bőrborítással ellátott elő- és tetőlappal érkeznek, sőt, még ventilátor fordulatszám-szabályzóval, zajszigeteléssel és állítható háttérvilágítású hőmérséklet kijelzővel is rendelkeznek.

Zajszigetelt számítógépház több színben, játékosoknak

Az AeroCool lerántotta a leplet legfrissebb számítógépházáról, a DeadSilence sorozatot erősítő DS200-as modellről, amely hétféle színben kerül a boltok polcaira. A DS200-as modell 0,8 milliméter vastag SECC acélvázra támaszkodik, azaz kellően masszív, halk működéséről pedig zajszigetelt oldallapok gondoskodnak.

Galéria megnyitása

Az elegáns dizájnnal rendelkező DS200 mind szolgáltatások, mind pedig bővítőhelyek tekintetében magasra teszi a lécet. A közepes méretű toronyház alap esetben teli oldallapokkal érkezik, de a bal oldali zajszigetelt oldallapot akár ablakos kiadásra is lecserélhetjük potom 13 dollárért. Az elegáns előlap és a tetőlap modelltől függően más és más színekben pompázik, sőt, ezek a panelek a gyártó állítása szerint bőrborítást is kaptak, így puha tapintásúak és meglehetősen igényesen néznek ki.

Az új számítógépházból készült egy "fapadosabb" fekete kiadás is, amely már mellőzi a bőrborítást, így társaihoz képes jutányosabb áron lehet megvásárolni. Extra, hogy a teli tetőlapot igény esetén – némi felárért cserébe – fekete ráccsal ellátott tetőlapra is le lehet cserélni, ami akkor jöhet jól, ha a tetőlapra 240 vagy 280 milliméteres folyadékhűtő radiátort szerelnénk.

Galéria megnyitásaGaléria megnyitása

Galéria megnyitása

Az extrák listájának persze itt még nincs vége. A gyártó az új számítógépházat egy színes háttérvilágítással ellátott tetőlapi kijelzővel is felszerelte. A kijelző elénk tárja a ház belsejének hőmérsékletét, és ventilátor fordulatszám-szabályzóként is üzemel.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

A vezérlő összesen három csatornát kínál, amelyek együttesen nem képesek 30 wattnál nagyobb teljesítmény leadására – a gyártó 25 wattos maximális terhelést ajánl. A ventilátorokhoz négyféle üzemmód tartozik, amelyek között egyszerűen lehet váltani. A kijelző sajnos a ventilátorok fordulatszámát nem mutatja, de azt elárulja, éppen milyen üzemmódban működik a fordulatszám-szabályzó (stop/low/mid/high).

Az alábbi táblázat az új számítógépház legfontosabb tulajdonságait összesíti.

Galéria megnyitása

Az újdonság belsejében a tápegység, valamint a 2,5 és 3,5 hüvelykes meghajtó bővítőhelyek rezgéselnyelő gumialátéteket kaptak, a tápegység alatt pedig külön kivehető szűrőt is elhelyeztek. Maga a számítógépház gumilábakon áll, amelyek elnyelik a komponensek által keltett rezgéseket.

Galéria megnyitása

A kábelek hatékony elvezetéséről igényes kábelmenedzsmenttel gondoskodhatunk, a processzorhűtő könnyű szerelését pedig az alaplapi tálcán található szerelőablak segíti.

Galéria megnyitásaGaléria megnyitása

Galéria megnyitása

A DS 200-as modell már elérhető kereskedelmi forgalomban. A fapados fekete kiadás, amely bőrborítás nélkül érkezik, 120,9 dollárba kerül, a bőrborítású fekete változatért pedig 158,9 dollárt kérnek el. A színes házak mindannyian 163,9 dollárért kaphatóak, az ablakkal ellátott oldallapért pedig 13 dollárt kérnek el.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap