Zajszigetelt számítógépház a SilverStone műhelyéből

A Precision PS10 zajszigetelt oldallapokkal érkezik, de szellőzésére és bővítőhelyeinek számára sem lehet különösebb panasz.

Zajszigetelt számítógépház a SilverStone műhelyéből

Elkészült a SilverStone legfrissebb számítógépháza, amely ezúttal extraként zajszigetelést kínál, így segítségével az átlagosnál valamivel halkabb PC-t építhetünk. A zaj- és rezgéscsökkentő funkciót ellátó szigetelés ezúttal is a ház oldallapjain kapott helyet, az előlapi ajtón már nincs extra szigetelés.

A közepes torony formátumú számítógépház a Precision PS10-es típusjelzést kapta és bővítőhelyek tekintetében elég jól el van eresztve. A 219,9 milliméter széles, 480 milliméter magas és 521,5 milliméter mély számítógépház 6,2 kilogrammot nyom a mérlegen. 5,25 hüvelykes külső bővítőhelyből négyet, 3,5 hüvelykes belső bővítőhelyből pedig ötöt kapunk – utóbbiak igényes, fiókos kivitelben érkeznek és 2,5 hüvelykes adattárolókat is fogadnak. A zajszigetelt számítógépház Mini-ITX, microATX, illetve ATX formátumú alaplapot fogad, az alaplaptálcán pedig jelen van a szokásos szerelőablak is. Ezzel együtt a kábelmenedzsmentről sem kell lemondani, ugyanis az alaplaptálca szélein több kivágás is található, amelyeken keresztül hatékonyan elvezethetőek a különböző kábelek, így igényes, esztétikus belsőt lehet kialakítani. A kivágások sajnos nem kaptak gumibetétet.

A hét darab PCI bővítőhellyel ellátott újdonság 292 milliméternyi hellyel áll a videokártyák rendelkezésére, processzorhűtőből pedig maximum 169 milliméter magas példány fér el a házban. Az előlapi portok között két USB 3.0-s csatlakozó, egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet sorakozik.

A Precision PS10 szellőzéséről alap esetben egyetlen előlapi ventilátor gondoskodik, ami 120 milliméteres átmérővel rendelkezik és az előlap oldalán kialakított szellőzőkön keresztül szívja be a friss levegőt. A ház előlapja mögött szükség esetén egy második 120 milliméteres ventilátor is elfér, csak úgy, mint a ház hátulján. A tető alá két darab 140 milliméteres ventilátort lehet beépíteni. A tápegység a ház hátulján, alul kapott helyet, bővítőhelye alatt pedig egy szellőzőt is kialakítottak a SilverStone szakemberei.

A kívül-belül feketére festett Precision S10 egyszerű, letisztult dizájnnal rendelkezik. A termék hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, az azonban egyelőre nem derült ki, hogy pontosan mennyibe kerül majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward