YouTube-ot a mobilodra

A Nokia és a Google egyezségének köszönhetően, a YouTube videók az Nokia N-sorozatú készülékein keresztül is elérhetőek lesznek. A YouTube mobiloldala

YouTube-ot a mobilodra

„Örömünkre szolgál, hogy lehetővé tudjuk tenni a felhasználóinknak, hogy bárhol, bármikor élvezhessék videóinkat. A világ vezető mobilgyártójának, a Nokiának a segítségével ezentúl a világ bármely pontján, bárki  képes lesz elérni szolgáltatásunkat mobiltelefonján keresztül is.” – nyilatkozta a YouTube alapítója és technikai igazgatója, Steve Chen.

Az AVC kompatibilis Nokia telefonok wap funkcióján keresztül érhető majd el a YouTube mobiloldala, hasonló formában, mint a számítógépes felhasználás révén.

Torsti Tenhunen, a Nokia multimédia üzletágának igazgatója a következőket nyilatkozta a gyümölcsöző egyezségről: „A YouTube-bal való együttműködésünk nagyban elősegíti az internet alapú tartalmak terjesztésének folyamatos fejlődését. Hatalmas előrelépést jelent az, hogy a felhasználók multimédiás eszközeikkel bármikor hozzáférhetnek a videofelvételek széles köréhez. Mindemellett a Nokia Video Center lehetővé teszi a különböző érdeklődési körök igényeihez testre szabott, dinamikus videó szolgáltatások nyújtását is.” 

A Video Center szolgáltatást először a Nokia N95 típusú készülékekbe építik be, de később minden új N-sorozatú multimédiás telefonban megtalálható lesz. Továbbá az alkalmazás a kompatibilis S60 készülékekre is letölthető majd.

Korábban Európa legnagyobb mobilszolgáltatója, a Vodafone is bejelentette, hogy megegyezett a népszerű videó portállal, így előfizetői bármikor látogathatják a YouTube-ot. Azonban ezt kizárólag a Verizon Wireless Vcas vezeték nélküli szolgáltatásának igénybevételével tehetik meg.  A Nokia N-sorozatú készülékein keresztül azonban semmiféle extra szolgáltatásra nem lesz szükség, ha videó nézésre támad kedvünk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward