xpPhone 2, okostelefon Windows 7-tel

Az ITG által fejlesztett okostelefon már hallatott magáról októberben, de azóta is nagy csend övezte a fejlesztéseket, és a megjelenésnek sem szenteltek nagy médiafelhajtást, ugyanis előzetesen nem is lehetett hallani a mai bejelentésről.  

xpPhone 2, okostelefon Windows 7-tel

Az ITG által fejlesztett okostelefon már hallatott magáról októberben, de azóta is nagy csend övezte a fejlesztéseket, és a megjelenésnek sem szenteltek nagy médiafelhajtást, ugyanis előzetesen nem is lehetett hallani a mai bejelentésről. A cég nem az első ilyen telefonját készíti már, így az xpPhone 2 mögött már mondhatni komoly tapasztalat áll.

Az xpPhone mint azt a neve is mutatja Windows XP operációs rendszerrel jelent meg, a második generációs termékre két évet kellett várnia a nagyérdeműnek, viszont ez minden bizonnyal meg is látszik majd az új készüléken, hiszen a paraméterei jóval vonzóbbak, és az XP is csak a nevében van már jelen. Az In Technology Group eszköze egy 1,6 GHz-es egymagos Z530 Intel Atom processzort, 2 GB rendszermemóriát és 112 GB SSD háttértárat kapott. A kijelző ezúttal 4,3 hüvelykes átmérővel, és valószínűleg 1024 x 768 pixeles felbontással rendelkezik, a fizikai méreteit tekintve pedig 140 mm x 73 mm x 17,5 mm.

A kínai Windows telefon a jelenleg ugyan a 7-es kiadással érkezik majd, de az év második felében megjelenő Windows 8 minden feltételének is megfelel, és frissülni is fog a Microsoft következő operációs rendszerére. Az x86-os mobiltelefon ára egyelőre nem ismert, és a kínai debütáláson túl nem tudni, hogy merre mutatkozhat még be a jövőben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward