Xperia XZ4: Túl az 50 MPixelen?

Xperia XZ4: Túl az 50 MPixelen?

A Sony valószínűleg a Mobil Világkongresszus keretében mutatja majd be az Xperia XZ4 okostelefont, és az érkező készülékkel kapcsolatban érdekes kiszivárgott információk és képek láttak napvilágot. Állítólag olyan magas felbontást kínálhat a kamerája, amire korábban okostelefonban még nem volt példa, de számolni lehet 3D ToF egységgel és extraszéles képaránnyal is.

A Sony piacvezető szerepet tölt be az okostelefonokba szánt képérzékelők szegmensében, és nagyon sok érdekes fejlesztéssel rendelkezik, így nem lenne meglepő, ha a saját csúcskategóriás mobiljában egy olyan megoldással rukkolna elő, ami egyedi lehetőséget nyújtana. Most úgy fest, hogy az Xperia XZ4 egy olyan triplakamerás modult fog kapni, aminek az egyik tagja már 52 megapixeles, szóval még pixelösszevonással is 13 MPixeles fotókat készíthet, a lencserendszere pedig F/1.6-os rekeszértékkel szolgálhat. Emellett képbe kerülhet egy szintén ígéretes 3D ToF egység is, valamint egy teleoptikás, 16 megapixeles konstrukció is F/2.6-os apertúrával.

Galéria megnyitása

A kamerával kapcsolatos információn túl arról is szó esik, hogy a készülék egy 6,5 hüvelykes megjelenítőt foglalhat majd keretbe, ami OLED technológiára épülhet a Triluminos képjavítóval megtoldva, így nagyon széles betekintési szögeket nyújthat kiemelkedő kontrasztarány és élénk színvilág mellett. A mobil frontját élettel megtöltő panel állítólag 3360 x 1440 képpontos felbontással szolgálhat, vagyis nem kizárt, hogy 21:9-es lesz a képaránya, és Gorilla Glass oltalama alatt állhat majd. A termékbe a Snapdragon 855 mobilplatform ütheti fel a fejét, melyhez 6 GB-nyi rendszermemória és 128 GB-os adattároló társulhat – de persze a RAM és a háttértár terén több kivitel is érkezhet. Az Xperia XZ4 IP68 védettséget élvezhet majd, és 191 grammos tömege lehet.Egy 4400 milliamperes akkumulátor láthatja majd el energiával a szerkezetet, és a Qnovo adaptív gyorstöltés támogatásnak sem lesz híján, így nemcsak gyorsan fog tölteni, hanem sokáig megőrizheti a kondícióját a telep.

Galéria megnyitása

A Sony az Xpria XZ4 mellett más készülékekkel is előrukkolhat majd az MWC-n, aminek az első napján tartja majd a nagyszabású bemutatóját a cég. A japánok február 25-én reggel 8:30-ra várják az érdeklődőket.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap