World of Warcraft: Cataclysm MMO egér játékosoknak

World of Warcraft: Cataclysm MMO egér játékosoknak

A Steel Series illetékesei már most készülnek a népszerű World of Warcraft következő kiegészítésének megjelenésére: a gyártó egy új, kifejezetten az említett játék rajongói számára készített egérrel rukkolt elő, amely nem túl meglepő módon a december hetedikén megjelenő World of Warcraft: Cataclysm nevét viseli.

A vállalat mérnökei a Blizzard szakembereivel együttműködve, a World of Warcraft játékosok véleményeinek és észrevételeinek figyelembevételével alkották meg az új egeret, amelynek dizájnját a friss World of Warcraft kiegészítő ihlette. A különleges dizájnnal érkező újdonság 2,5 méteres kábellel érkezik és USB 2.0-s csatolófelületen keresztül kapcsolódik az adott konfigurációhoz. Az egér háttérvilágítása 16 millió színárnyalat közül választható ki, a háttérvilágítás pulzálásának intenzitása pedig négy szinten állítható. Az egér 14 darab programozható gombbal érkezik, amelyekre akár makrókat, azaz különböző billentyűzetkombinációkat is rögzíthetünk, megkönnyítve ezzel a játék irányítását. A mellékelt szoftver 10 profil eltárolását teszi lehetővé, de egy profil elemeit maga az egér is el tudja tárolni.

A Steel Series World of Warcraft: Cataclysm MMO Gaming Mouse névre keresztelt újdonság először az október 22-én és 23-án megrendezésre kerülő BlizzCon alkalmával mutatkozik be először, ahol a szerencsések akár ki is próbálhatják majd a terméket. Az egér hivatalosan december hetedikén indul hódító útjára, ajánlott végfelhasználói ára pedig 99,99 dollár, illetve 89,99 euró lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward