Windows 8-ról ingyen lehet majd frissíteni az új Windows-ra

Ahogy a Windows 8 és 8.1 közötti váltás, úgy a jelek szerint a Windows 8/8.1-ről az új Windowsra történő váltás is ingyenes lesz.

Windows 8-ról ingyen lehet majd frissíteni az új Windows-ra

A Microsoft a legfrissebb hírek szerint ugyanazt a gyakorlatot alkalmazza majd az új, következő generációs Windows esetében, amit már a Windows 8.1 esetében is: akinek van legális Windows 8-as vagy 8.1-es operációs rendszere, ingyenes frissítés keretén belül kaphatja meg a legújabb Windowst.

A fentieket a Microsoft indonéz részlegének elnöke, Andreas Diantoro osztotta meg a nyilvánossággal az egyik helyi internetes lapon keresztül még az elmúlt hét csütörtöki napján. A Google Translate fordítás indonézről angolra egy kicsit döcögősen működik, de a lényeg akkor is tökéletesen kivehető: azok a felhasználók, akik Windows 8-as operációs rendszerrel ellátott konfigurációt használnak, ingyenesen kapják meg az új Windowst, míg azok, akiknek nincs Windows 8-as vagy Windows 8.1-es operációs rendszerük, licencvásárlás keretén belül juthatnak hozzá a következő Windowshoz – amit egyébként már megint Windows 9 névvel emlegetnek egy ideje.

Diantoro elmondása alapján úgy tűnik, a következő generációs Windows – nevezzék akárhogy – automatikus frissítés formájában érkezik a Windows 8/8.1 operációs rendszert futtató konfigurációkra, csak úgy, ahogy anno a Windows 8.1.

További érdekesség, hogy korábban a Microsoft francia részlegének elnöke egy sajtórendezvényen már kifecsegte, hogy az új Windows a Windows 9 nevet kapja, és holnap be is mutathatják. Meglátjuk, tényleg így lesz-e.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward