Windows 7 2010-ben

A Windows Vista sikereiből és hibáiból okulva a Microsoft egy sokkal jobb operációs rendszer kiadásán fáradozik.

Windows 7 2010-ben

A Windows Vista sikereiből és hibáiból okulva a Microsoft egy sokkal jobb operációs rendszer kiadásán fáradozik.

A redmondi vállalat minél előbbre tolja ki újgenerációs operációs rendszerének, a Windows 7-nek a kiadási időpontját. Miközben a Vista kiadása az XP után 5 évvel történt (2001. október - 2007. január), addíg a Windows 7 esetén csak 3 évig kell várni, közölte a Microsoft. Kiderültek olyan információk is, miszerint a vállalat már az év elején küldött tesztváltozatot (Milestone 1) különféle partnereinek.

A Microsoft szóvivője e-mailben megerősítette a 2010-es Windows 7 kiadási dátumot. "Jelenleg a Windows 7 állomásait tervezzük, a fejlesztés pedig a 2010-es dátumra van ráhangolódva. A pontos kiadási dátum akkor lesz megállapítva, amikor az operációs rendszer megfelel a vállalat minőségi elvárásainak."

A Microsoft talán már elérte a második mérföldkövet (Milestone 2) a fejlesztésben, ami március/április-ra van kitűzve, azonban a vállalat nem adott ki semmilyen információt a haladási ütemükről. A Microsoft az Egyesült Államok kormányának kiterjedt felügyelete alatt áll, így egy Igazságügyi Hivatalból kirendelt technológiai szakértőkből álló bizottság már kapott egy másolatot a Windows 7-ből.

A Microsoft még kevés információt osztott meg arról, hogy a Windows 7 mennyire alapul a Windows Vista-ra. Bill Gates egy korábbi interjújában azt közölte, hogy forradalmi fejlődés várható a hangfelismerésben és egyéb interfészekben. Emellett a rendszer tartalmazni fogja a Windows Live Wave 3-mat, ami a Microsoft e-mail/üzenetküldő szoftverének legújabb változata.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward