Windows 10 alatt jelentkező hibát javít az új GeForce driver

A GeForce 375.63-as kiadás a GeForce 375.57 helyére érkezett, így aki Windows 10 alatt hibás csempekezelés tapasztalt, telepítheti az új drivert.

Windows 10 alatt jelentkező hibát javít az új GeForce driver

Az Nvidia legutóbbi GeForce sorozatú eszközillesztő szoftvere, a GeForce 375.57-es kiadás még szinte ki sem hűlt, annyira friss, máris megérkezett a legújabb, 375.63-as változat.

Az új driver javítja a Windows 10 csempéinek megjelenítésével kapcsolatos hibát, ami a 375.57-es WHQL driver érkezésével egy időben vált problémássá, így az előző drivert le is vette szervereiről az Nvidia, helyére pedig a GeForce 375.63 WHQL kiadás került. A hibajelenség gyakorlatilag annyi volt, hogy a Windows 10 Start menüjén belül a csempék átrendezésekor a kijelölt és új helyre pakolt csempe egyszerűen eltűnt, ahogy az a lenti videón is látszik.

A fent említett eltéréstől eltekintve minden egyéb maradt a régiben, vagyis az új driver ugyanazt nyújtja, amit a GeForce 375.57-es kiadás – ezzel kapcsolatban további részleteket korábbi hírünkben lehet olvasni.

A WHLQ minősítéssel ellátott, Game Ready sorozatú GeForce 375.63-as eszközillesztő szoftver a GeForce 400-as sorozattól felfelé minden Nvidia videokártyát és videóvezérlőt támogat, operációs rendszerek szintjén pedig Windows 7, Windows 8.1 és Windows 10 támogatás áll rendelkezésre – természetesen 32-bites és 64-bites változatban egyaránt. Az új driver a GeForce Experience alkalmazáson keresztül már sokakhoz megérkezett, alternatív módon azonban az Nvidia hivatalos weboldaláról is letölthető.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward