Win 10: 50 milliónál is több felhasználó, érkező újítások

A Windows 10 hatalmas sebességgel terjed, októberben pedig egy nagyobb frissítés is érkezik hozzá, ami jelenleg Threshold 2 kódnév alatt fut.

Win 10: 50 milliónál is több felhasználó, érkező újítások

A Microsoft legújabb operációs rendszere, az általunk is alaposan körbejárt Windows 10 meglehetősen nagy léptekkel indult hódító útjára a piacon: a megjelenést követő első 24 órán belül mintegy 14 millió konfigurációra telepítették fel, az elmúlt hét végére pedig már az 50 milliós szintet is sikerült áttörnie a szoftvernek, azaz rettentően nagy népszerűségnek örvend.

Ez persze nem véletlen, hiszen legális Windows 7-es vagy Windows 8.1-es operációs rendszerrel rendelkező konfigurációkra ingyenesen telepíthető a Windows 10, amit a jelek szerint sokan ki is használnak (miközben persze van egy tábor ami pedig a kivárásra játszik).

Az új operációs rendszer a folyamatosan érkező frissítések mellett októberben egy nem-patch jellegű frissítést is kap, ami kibővíti funkcionalitását. A Threshold 2 névre keresztelt csomag a dolgok jelenlegi állása szerint már egészen biztosan tartalmaz majd egy univerzális üzenetküldő – Messaging – alkalmazást, de a vállalat új webböngészője, az Edge is frissülni fog vele, így egyebek mellett végre a bővítményeket is támogatni fogja. Fontos újítások várhatóak Universal App Platform fronton is, azaz a Threshold 2 csomag meglehetősen érdekesnek ígérkezik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward