WiFi-s microSD memóriakártya adapter a PQI műhelyéből

WiFi-s SD kártyával már eddig is találkozhattunk, de WiFi-s microSD adapterrel nem – ezért különleges a PQI újdonsága.

WiFi-s microSD memóriakártya adapter a PQI műhelyéből

A PQI Air Card tulajdonképpen nem más, mint egy SD kártya méretű, 802.11 b/g/n WiFi támogatással ellátott microSD memóriakártya-adapter, amely 4 GB és 32 GB közötti kapacitásban fogadja a MicroSDHC memóriakártyákat – akár még a Class10-es példányokat is. A 32 x 24 x 2,1 milliméteres mérettel érkező újdonság mindössze 2 grammot nyom a mérlegen. A termék segítségével könnyedén használhatjuk microSD memóriakártyáinkat SD memóriakártyákat fogadó eszközeinkkel – mindezt WiFi támogatás mellett.

Hogy mégis miért olyan érdekes a PQI Air Card? Azért, mert segítségével néhány beállítás elvégzése után instant módon oszthatjuk meg a memóriakártyán tárolt fájlokat különböző eszközeinkkel úgy, hogy sem PC, sem memóriakártya-olvasó alkalmazására nincs szükség – a PQI Air Card kártyát még csak ki sem kell venni az adott eszközből.

Az AirCard+ alkalmazásnak köszönhetően – amely iOS és Android alapú eszközökre egyaránt elérhető – a digitális fényképezőgépünkkel készített fotókat azonnal továbbíthatjuk táblánkra, vagy okostelefonunkra, ahonnan aztán könnyedén feltölthetjük a különböző közösségi oldalakra, illetve fénykép és videó megosztókra. A microSD adapterben lévő WiFi támogatás azonnal életre kel, ahogy az adott fényképezőgépet vagy videokamerát bekapcsoljuk, sőt, a rendszer automatikusan csatlakozik az AirCard+ alkalmazáshoz is. Egyszerre maximum három csatlakozás egyidejű kezelésére képes egy-egy ilyen Air Card.

Az egy év garanciával érkező PQI Air Card hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban. A sajtóközlemény sajnos nem rántotta le a leplet a termék várható ajánlott végfelhasználói áráról. A PQI ígérete szerint a nem is oly távoli jövőben tovább bővül az Air termékcsalád.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward