WD S25 SAS: 2,5 colos, 10K RPM-en üzemelő HDD-k

WD S25 SAS: 2,5 colos, 10K RPM-en üzemelő HDD-k

A Western Digital megkezdte harmadik generációs 2,5 hüvelykes, kifejezetten üzleti felhasználóknak szánt merevlemezeinek szállítását, amelyek SAS 6 Gbps-os csatolófelülettel és 10000-es percenkénti fordulatszámon pörgő HDD korongjaikkal próbálnak szerencsét az adattárolók egyre zsúfoltabb piacán.

A WD 25S SAS merevlemezek 300 GB-os, 450 GB-os, 600 GB-os és 900 GB-os adattároló kapacitást kínáló változatokban kerülnek az üzletek polcaira. A gyors merevlemezek öt év garanciával rendelkeznek és kétmillió üzemórán át képesek meghibásodás nélkül működni. A termékeket a gyártó többszintű hálózati adattároló rendszerekhez és online tranzakció-feldolgozó rendszerekhez ajánlja, de a gyors merevlemezek minden egyéb területen is helytállnak, ahol viszonylag nagy adattároló kapacitásra, valamint gyors és megbízható működésre van szükség.

Az eltérő adattároló kapacitástól eltekintve azonos specifikációkkal rendelkeznek az egyes modellek. Mindegyik WD S25-ös HDD 2,5 colos formátummal és SAS 6 Gbps-os csatolófelülettel rendelkezik, a gyorsítótár mérete pedig az összes példánynál 32 MB. A gyorsítótár és a HDD korongok között 204 MB/s-os folyamatos sebességgel zajlik az adatátvitel.

A 100 x 69,85 x 15 milliméteres mérettel érkező adattárolók 230 gramm körüli súllyal rendelkeznek. Az új merevlemezek üresjáratban 5,3 wattos fogyasztás és 30 dB(A)-es zajszint mellett üzemelnek, míg terhelés alkalmával 7,8 wattot fogyasztanak és 37 dB(A)-es zajszint generálnak, természetesen egyenként. Az adattárolók elsőként rendelkeznek T10 Pretection Information támogatással, amely a megfelelő adatintegritásról gondoskodik, de a család egyes tagjai emellett opcionálisan „Enterprise Class A” szintű öntitkosító funkcióval ellátott változatokban is elérhetőek lesznek – szintén most először.

A WD S25 SAS merevlemezeket a gyártó már szállítja az OEM partnerek számára, azonban a termékek szélesebb körben történő elérhetőségére majd csak a következő negyedévtől kezdve lehet számítani.

Az új üzleti merevlemezekkel kapcsolatban további információk itt találhatóak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward