WayteQ tábla 3G modemmel

A WayteQ ismét egy nagy dobásra készül, ami nem csak a vállalat törénetében jelenthet komoly előrelépést, hanem a tabletek kínálatát tekintve is változásokat hozhat hosszútávon.

WayteQ tábla 3G modemmel

A táblagépek hálózati képességei nagyon sok esetben hagynak maguk után kívánnivalót, főleg akkor, ha esetleg valaki még a mobil hálózati modemre is igényt tartana. A HSPA vagy LTE kommunikációs lehetőségek mondhatni fehér holló számba mennek ezeknek a gépeknek a körében.

Ahhoz hogy a 3G/4G szerves tagja legyen a jövőben minden készüléknek, olcsó alternatívákra van szükség, és ezeknek az eladásai lesznek azok, amik rávezethetik a nagyobb gyártókat is ezen igényeknek a kielégítésére. A WayteQ tabletje nem lesz már újdonság, mivel a röviddel ezelőtt leleplezett WayteQ xTAB-100dci egy "reinkarnációjáról" van szó.

A WayteQ a közleménye szerint a felhasználói igényeket figyelembe véve döntött úgy, hogy kibővíti a nagyképű masina képességeinek listáját ezzel a kiemelten fontos extrával. A xTAB-100dci így némi csúszással fog befutni, de megérheti a várakozást. A gép képességeiről addig is részletesebben itt lehet olvasni. Ezzel a fejlesztéssel a WayteQ ráadásul bekerülhet a mobilszolgáltatók kínálatába is.

Ha ezt megtoldják még azzal a frissítési hullámmal, amit az xTAB-70dci esetében láthattunk, akkor egy valóban nívós termékkel lehetnek gazdagabbak a vásárlók, viszonylag szolid árképzés mellett. A WayteQ xTAB-100dci a 3G modemmel kiegészülve a vállalat reményei szerint májusban kerülhet a boltok polcaira.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward