VX Nano egér a Logitechtől

VX Nano egér a Logitechtől

Bár egyre több laptop-felhasználó tér át a touchpadről vezeték nélküli notebook-egérre, a sokszor nagydarab és otromba USB-vevőegységek még így is sok gondot tudnak okozni. Ezen a helyzeten kíván javítani a Logitech a "plug and forget" VX Nano vezeték nélküli egerével, amely a világ legkisebb USB-vevőegységét mondhatja a magáénak: mindössze 8 mm-re dudorodik ki a laptop oldalából, így a jelenléte szinte fel sem tűnik. Mi több, akár állandó jelleggel - akár utazás közben is - a gépben is hagyható, mindig használatra kész.

A VX Nano rendelkezik még egy MicroGear Precision görgetővel is, ami hipergyors görgetésre is állítható, nagyban megkönnyítve így a terjedelmesebb dokumentumok áttekintését is. Az előre-hátra gombok a weboldalak kezelését teszik egyszerűbbé, az érintéssel aktiválható keresőgombnak pedig már a neve is magáért beszél. A lézer gyakorlatilag bármilyen felszínen sima és precíz kurzorkezelést tesz lehetővé, a 2.4 GHz-es digitális vezeték nélküli technológia pedig a géppel való kellően izmos kapcsolattartásról gondoskodik.

Az egyszerűségében elegáns tervezésnek köszönhetően könnyedén becsusztathatjuk bármilyen notebook-táskába, de akár zsebbe vagy erszénybe is, az áramvonalas forma és a puha gumifelületek pedig különlegesen kényelmes használatot biztosítanak. Az egeret működtető két AAA elemet a nano-vevőegységet is magában foglaló alsó tárolórekeszbe helyezhetjük el.

A Logitech VX Nano Cordless Laser Mouse for Notebooks várhatóan késő augusztusban jelenik meg mind az USÁban, mind Európában, ajánlott fogyasztói ára $69.99 .

További információk a gyártó honlapján.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward