Vonzóbbá varázsolta néhány PC házát az Antec

Vonzóbbá varázsolta néhány PC házát az Antec

Az Antec illetékesei büszkén jelentették be, hogy négy PC házuk esetében eszközöltek kisebb-nagyobb módosításokat, amelyek hatására a termékek a vállalat reményei szerint még vonzóbbak lesznek majd a felhasználók körében. A módosítás a jelenleg is forgalomban lévő P183-as, P193-as, valamint a Nine Hundred Two és a Twelve Hundred modelleket érinti. Az említett házak "megújult" változatai hamarosan elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban és az különbözteti majd meg őket elődeiktől, hogy a nevükhöz hozzácsapja a vállalat a "V3" jelzést.

Az újdonságok esetében három területen eszközöltek némi módosítást a vállalat mérnökei. Az első és legfontosabb az, hogy a felsorolt házak V3-as kiadásai mostantól tartalmaznak szerelőablakot az alaplaptálcán, amelynek segítségével egy-egy processzor- vagy processzorhűtő csere alkalmával megspórolhatjuk az alaplap kiszerelését. A másik újítás az, hogy a V3-as házak mostantól 2,5 hüvelykes bővítőhelyet is kínálnak (a Performance One modellek egy darabot, a Gaming Case sorozat tagjai pedig kettőt), így könnyedén elhelyezhetünk bennük SSD meghajtó(ka)t vagy mobil merevlemez(eke)t. A harmadik és egyben utolsó újítás mindössze annyi, hogy az előlapi portok között a megszokott csatlakozók mellett minden V3-as modellnél rendelkezésre áll egy USB 3.0-s port is. A számítógépházak egyéb specifikációi nem változtak, de aki esetleg ezekkel nincs tisztában, annak jól jöhet a lenti táblázat, amelyben összegeztük a tudnivalókat.

A P183 V3-as modellnél háromrétegű, P193 V3-as tárásnál pedig kétrétegű oldal- és előlap gondoskodik arról, hogy a konfiguráció a lehető leghalkabban üzemeljen. A P183 V3 esetében 270 fokig kihajtható ajtó is jelen van, plusz a ház hátulján egy ventilátor fordulatszám-szabályzót is elhelyeztek a mérnökök. További különlegesség, hogy ez a PC-ház tartalmaz gumírozott rögzítő pontokat annak érdekében, hogy a folyadékhűtő rendszerekhez tartozó hőleadó radiátort könnyedén a ház hátuljára rögzíthessük.

A P193 V3 esetében különlegesség, hogy a termék a speciális tápegység-rögzítő mechanizmusnak köszönhetően nem csak hagyományos ATX formátumú, hanem az Antec CPX formátumú tápegységeit is gond nélkül fogadja.

A Nine Hundred Two V3 és a Twelve Hundred V3 modellek már kifejezetten a játékos társadalom tagjait célozzák meg. A termékek LED-es világítással ellátott rendszerhűtő ventilátorokkal érkeznek és rendkívül jó szellőzést kínálnak a bennük elhelyezett összetevők számára. A Nine Hundred Two esetében PCI bővítőhelyekből összesen 8 darab áll rendelkezésre, ami a több videokártyát tartalmazó rendszerek építői számára jöhet jól. A Twelve Hundred V3 már csak 7 PCI bővítőhelyet kínál, viszont elhelyezhető benne akár 17,5 hüvelykes hosszúsággal rendelkező videokártya is, ha az egyik merevlemez keretet eltávolítjuk az útból. Mindkét termék mosható előlapi szűrőkkel érkezik. A Twelve Hundred V3 esetében további érdekesség, hogy ugyanazt a tápegység-rögzítő mechanizmust használja, mint amiről a P193 V3-as társánál már említést tettünk, azaz a házba nem csak az ATX, hanem az Antec CTX formátumú tápegységeit is beszerelhetjük.

A négy megújult PC ház már elérhető kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói áraikat pedig a fenti táblázatban találjuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward