Vízhűtéses munkaállomás a HP-től

Az XW9400 jelzésű új darab még megjelenésében is remekül kifejezi önmagát: semmi dísz és cifraság, csak a csendes, nyers erő és teljesítmény, de az aztán bőséggel - köszönhetően egyrészt a négymagos AMD Opteron Shanghai processzornak, valamint az azt folyamatosan kellemes munkahőmérsékleten tartó vízhűtéses rendszernek.

Vízhűtéses munkaállomás a HP-től

Az XW9400 jelzésű új darab még megjelenésében is remekül kifejezi önmagát: semmi dísz és cifraság, csak a csendes, nyers erő és teljesítmény, de az aztán bőséggel - köszönhetően egyrészt a négymagos AMD Shanghai magos Opteronnak , valamint az azt folyamatosan kellemes munkahőmérsékleten tartó vízhűtéses rendszernek.

Kicsit bővebben kitérve a processzorok témakörére, az Opteronokon belül több fajtát is választhatunk, a 2376-ostól (amely 2,3GHz-el pörög) egészen a 2,7GHz-es 2384-esig. Az alaplapon nVidia lapkakészlet teljesít szolgálatot, választástól függően: nForce Professional 3600 vagy nForce Pro 3050.

Memóriabővítés egészen 8X8GB-ig (DDR2) lehetséges, háttértárként pedig legfeljebb öt merevlemezt használhatunk egyszerre. A HP XW9400-as induló - alapkonfigurációs - ára $1.425 (amiben még se a Shanghai CPU, se a vízhűtés nincs benne... tehát lehet ezt még bőven feljebb is srófolni).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward