Visszahívja a Koolance szivárgó gyorscsatlakozóit

Aki idén július és szeptember között vásárolt Koolance QD2-es sorozatú, folyadékhűtő rendszerekhez való gyorscsatlakozót, mindenképpen olvassa el a visszahívási akció pontos részleteit.

Visszahívja a Koolance szivárgó gyorscsatlakozóit

A folyadékhűtő rendszerek piacán - is - tevékenykedő Koolance egy meglehetősen fontos felhívással fordul vásárlói felé, amellyel remélhetőleg sok kellemetlenségtől szabadítja meg a felhasználókat és az esetleges anyagi károkat is segít elkerülni.

A termék-visszahívási értesítő a QD2-es sorozatú gyorscsatlakozókat érinti, amelyek a különböző folyadékhűtő rendszerekben használatosak. A vizsgálatok alapján kiderült, hogy ezeknél a gyorscsatlakozóknál előfordulhat folyadékszivárgás, ami a folyadékhűtéses PC-kre nézve komoly veszélyt jelenthet.

A visszahívás a QD2-es sorozat alábbi modelljeit érinti:

[list type="unordered"]

[*]QD2-F06-P

[*]QD2-F06X10

[*]QD2-FG4

[/list]

A felsorolt gyorscsatlakozók közül azok között a példányok között lehetnek szivárgó darabok, amelyek a 101361-es, illetve a 101371-es számot viselik - ez a szám a csatlakozó csomagolásán, illetve magán a csatlakozón is megtalálható, ahogy az a lenti fotón is látszik.

A fenti fotón szereplő 101341-es sorozatú példányt nem érinti a visszahívási akció

Azok a vásárlók, akik 2013 júliusa és szeptembere között építettek folyadékhűtő rendszert, és Koolance QD2-es sorozatú gyorscsatlakozókat használtak, jobb, ha ellenőrzik rendszerüket, hiszen az semmibe sem kerül, viszont ezzel az apró lépéssel sok bosszúságot lehet megspórolni.

Ha az ellenőrzés során folyadékhűtő rendszerrel szerelt számítógépünkben meghibásodásra hajlamos Koolance QD2-es csatlakozót találunk, egy gyors regisztráció után ki kell tölteni ezt az adatlapot. A Koolance ígérete szerint teljesen ingyen és bérmentve kicseréli a hibás gyorscsatlakozókat, ahogy a hibátlan modellekből elegendő nagyságú raktárkészlet áll rendelkezésre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward