Villámgyors 8GB-os SDHC+olvasó a SanDisktől

A cég legújabb kedves meglepetése, az Extreme III SDHC 8GB bizonyára különösen jól jön majd a komoly amatőr és profi fotósoknak egyaránt. Ez a flash kártya ugyanis mind sebessége, mind tárkapacitása terén kiemelkedő; rendkívül sok csúcsminőségű képet elbír, és emellett olyan tempóval is dolgozik, ami gyors képsorozatokhoz vagy videórögzítéshez is tökéletesen megfelel. Hivatalosan 6-os osztályúnak minősítik (tehát másodpercenként legalább 6MB-ot képes rögzíteni), de a tényleges teljesítménye ezt messzemenően meghaladja mindkét irányban - ugyanis ez a 20MB-ot is bőven hozza a SanDisk állítása szerint.

Villámgyors 8GB-os SDHC+olvasó a SanDisktől

A cég legújabb kedves meglepetése, az Extreme III SDHC 8GB bizonyára különösen jól jön majd a komoly amatőr és profi fotósoknak egyaránt. Ez a flash kártya ugyanis mind sebessége, mind tárkapacitása terén kiemelkedő; rendkívül sok csúcsminőségű képet elbír, és emellett olyan tempóval is dolgozik, ami gyors képsorozatokhoz vagy videórögzítéshez is tökéletesen megfelel. Hivatalosan 6-os osztályúnak minősítik (tehát másodpercenként legalább 6MB-ot képes rögzíteni), de a tényleges teljesítménye ezt messzemenően meghaladja mindkét irányban - ugyanis a 20MB-ot is bőven hozza a SanDisk állítása szerint.

A kártyához emellett jár egyrészt egy MicroMate USB 2.0 olvasó is, amelynek segítségével valamennyi Mac- és Windows-felhasználó gyorsan áttölthet bármilyen tartalmat, amit csak elbír a kártya, másrészt pedig egy adatvisszanyerő program is, amivel már törölt vagy elveszett fájlokat állíthatunk helyre. Maga a kártya pedig, a nevéhez híven, igen szélsőséges körülmények között is működőképes: -13F-től egészen 185F-ig (-26,1 C-tól +85-ig).

A SanDisk reményei szerint az Extreme III SDHC egy hónapon belül a boltokba kerülhet, várhatóan $180 (kb. 31.680 Ft) értékben - vagy, ha valakinek csak a MicroMate-re lenne szüksége, úgy azt önmagában is megveheti majd, mindössze $20 (kb. 3.520 Ft) ellenében.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward