Világító DDR4-es memóriamodulok a Corsairtől

A Vengeance LED család tagjai piros vagy fehér ledes világítással kérhetőek, a választék pedig már most meglehetősen gazdag.

Világító DDR4-es memóriamodulok a Corsairtől

A Corsair Vengeance memóriasorozata új tagokkal bővült, amelyek mindannyian DDR4-es szabványúak. A Vengeance LED névre keresztelt családban különleges memóriacsomagok lapulnak, amelyek többféle vásárlóréteget céloznak meg, fedélzetükön pedig piros vagy fehér ledes világítás dolgozik – a pulzáló világítás színét már vásárláskor ki kell választani, ugyanis a szín most még nem változtatható.

A Vengeance LED családban kettő- és négycsatornás memóriacsomagokat találunk, amelyek 8 GB-os vagy 16 GB-os memóriamodulból állnak, így 16 GB-os, 32 GB-os és 64 GB-os szetteket alkotnak. Noha korábban arról volt szó, hogy a Vengeance LED memóriamodulok között 4333 MHz-es effektív órajelen ketyegő példányok is lesznek, a friss bejelentés ilyen modulokat nem tartalmaz – a választék 2666 MHz-től 3466 MHz-ig terjed. Egy kivételével minden memóriacsomag elérhető piros és fehér ledes kivitelben, de a 4 darab 16 GB-os memóriamodult tartalmazó DDR4-2666 MHz-es csomag most még csak fehér világítással kapható.

Az újdonságok elegáns, eloxált alumínium hűtőbordával kerülnek az üzletek polcaira, a hűtőbordák alatt pedig tízrétegű nyomtatott áramköri lap található, amelyre gondosan ellenőrzött memóriachipek kerülnek. Az XMP 2.0-s támogatás szintén adott, így a névleges paraméterek beállítása gyerekjáték, ugyanakkor a JEDEC szabványban rögzített értékeken is elindulnak a memóriamodulok. 3000 MHz alatti effektív órajel esetén 1,2 voltos, 3000 MHz-en, valamint felette pedig 1,35 voltos üzemi feszültségre kell felkészülni.

Az új memóriacsomagok már elérhetőek kereskedelmi forgalomban. A 16-, 32- és 64 GB-os szettek ára sorrendben 84,99, 169,99 és 384,99 dollárról indul. Az újdonságokra élettartam-garanciát vállal a Corsair.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward