ViewSonic ViewPad7: egy újabb iPad rivális?

A ViewSonic műhelyében egy új iPad riválisnak látszó konfiguráció készült, amely az Apple megoldásával ellentétben nem 9,7 hüvelykes, hanem csak 7 hüvelykes képátlójú kijelzőt tartalmaz. A kissé vaskosnak tűnő szerkezet a Google rendkívül népszerű operációs rendszerét, az Androidot futtatja, abból is a 2.2-es verzió lesz megtalálható rajta, ha egyszer végre forgalomba kerül.

ViewSonic ViewPad7: egy újabb iPad rivális?

A ViewSonic műhelyében egy új iPad riválisnak látszó konfiguráció készült, amely az Apple megoldásával ellentétben nem 9,7 hüvelykes, hanem csak 7 hüvelykes képátlójú kijelzőt tartalmaz. A kissé vaskosnak tűnő szerkezet a Google rendkívül népszerű operációs rendszerét, az Androidot futtatja, abból is a 2.2-es verzió lesz megtalálható rajta.

A tulajdonságok között WiFi, 3G és Bluetooth, valamint A-GPS támogatás is jelen van, sőt, a készülék még két darab beépített kamerával is rendelkezik, amelyek közül az előlapi VGA, míg a hátlapi már 3 megapixeles felbontással bír. Joggal gondolhatnánk, hogy a mai mezőnyt elnézve a készülékben legalább egy 1 GHz-es Snapdragon vagy Hummingbird processzor teljesít szolgálatot, de sajnos ez nem így van. Az Engadget információi szerint a szerkezet belsejében ugyanaz a 600 MHz-es ARM egység van jelen, amelyet az OlivePad-ból már ismerhetünk. Az említett weboldal egyszerűen  átmatricázott OlivePadként emlegeti a friss jövevényt, amelynek 7 hüvelykes képátlójú kijelzője "csak" 800 x 480 pixeles natív felbontást kínál.

A ViewSonic illetékesei még nem árulták el, hogy pontosan mikor kerül forgalomba a ViewPad7 névre keresztelt újdonság, illetve egyelőre arról sem érkeztek, hogy a termék mennyibe fog kerülni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward