Videón pózol a Nokia Lumia 900

A videó egy hivatalos reklámfilm lehet, bár egyelőre nem tudni, hogyan került a nyilvánosság elé, de a Youtubeon már bárki számára megtekinthető az erős marketing szövegekkel teletűzdelt videó.

Videón pózol a Nokia Lumia 900

A videó egy hivatalos reklámfilm lehet, bár egyelőre nem tudni, hogyan került a nyilvánosság elé, de a Youtubeon már bárki számára megtekinthető az erős marketing szövegekkel teletűzdelt videó.

Sokat nem tudhatunk meg, a Nokia csúcs Windows Phone-járól, mivel a 75 másodperces videó; szinte csak fényezésből áll, a Windows Phone kezelőfelületéhez, a Metro UI-hoz hasonló effekttel megspékelve. Az egyetlen következtetés, amit levonhatunk, az a telefon megjelenésével kapcsolatos, a Lumia 900 nem örökíti tovább sem az N8 sem az N9 DNS-ét, hanem teljesen új designnal érkezik. Leginkább az Acer és a Sony Ericsson által sokat alkalmazott vonalakkal rendelkezik, vagyis alul felül ívelt, a sarkai pedig élesen futnak az oldalvonalakra.

 

A Nokia csúcsra szánt telefonja egy 4,3 colos ClearBlack AMOLED kijelzőt kap majd, ami alatt a kötelező Windows Phone-hoz tartozó érintőgombok helyezkednek el. Belbecsét tekintve, több ponton is hasonlítani fog a Lumia 800-ra. Ugyanazt a SoC-ot kapja meg, a Qualcomm MSM8255 felturbózott T variánsát, ami így 1,4 GHz-en üzemel, valamint a kamera modul is ugyanaz marad feltehetően, hiszen mind a kettőben 8 megapixeles, Carl Zeiss optikával ellátott kamera található, dupla LED villanó társaságában. Viszont a Lumia 900 már 1 GB RAM-ot kap, ezzel kényelmesebbé válhat a böngészés, és több folyamat futtatása, valamint elérhető lesz 32 GB belső tárhellyel is, a 16 GB-os kiadás mellett. Jobb kommunikációs képességeket is kap majd, itt már Bluetooth 4.0 kerül bevetésre, és NFC is bekerül a képességek tárházába. Mindezek mellett az akkumulátort is megnövelték a mérnökök, a pletykák szerint az Ace fejlesztési névre hallgató készülék 1800 mAh kapacitással bír majd.

Sajnos a Nokia Lumia 900 megjelenése még jóval odébb van, ha hihetünk az eddig napvilágot látott információknak, akkor a 2012-es MWC alkalmával mutatja be a finn vállalat a készülő okostelefont.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward