Videón az ASUS ROG Phone III, és megmérettetett a következő ZenFone

Videón az ASUS ROG Phone III, és megmérettetett a következő ZenFone

Az ASUS a színfalak mögött már gőzerővel készül a ROG Phone új generációjának a bemutatására, és most a vállalat fejlesztés alatt álló újdonsága egy videóban is megcsodálható. Ezen felül pedig arról is beszámolhatunk, hogy már a ZenFone széria következő tagja is megjárta a tesztpadot, és szép eredménnyel távozott a mérésről.

A ROG Phone egy olyan gamer okostelefon lesz, aminek a tervezése során az ASUS valóban ad a játékosoknak az igényeire, és valószínűleg az előző eszközöknek a híréhez méltó lesz a friss portéka is. A ROG Phone III-ról készített videón túl sokat nem lehet látni abból, hogy mit tud a termék, viszont a külső dizájn jól megfigyelhető.

Galéria megnyitása

A készülék frontja nem különösebben izgalmas, de azt lehet látni a gyenge minőségű képsoron, hogy nincs a kijelzőn semmilyen bevágása vagy lyuk, a kamera a felső káván kapott helyet. A képernyőn azt lehet látni, hogy a ROG Phone beépített világítását hogyan konfigurálhatják majd a jövendőbeli tulajdonosok. Ezúttal is RGB fényeket kapott a szerkezet – hiszen mind tudjuk, hogy enélkül nem is lehetne valódi gamer eszköz napjainkban. A mobil kerete fémből van, láthatóak rajta az antennacsíkok.

A hátlapon a Republic of Gamers logónak lehet fényt adni, amit így már messziről ki lehet szúrni. Érdekesség még a mintázatos hátlap kapcsán, hogy a Tencent Games felirat látható rajta, ami elképzelhető, hogy arra utal, hogy ez egy Tencent kivitel lesz. A ROG Phone II-ből készített ilyet az ASUS, és talán a harmadik verziónál sem fog ez elmaradni. A kamerák létszáma három fős, de ezekről mást nem lehet tudni.

A videóra vett ROG Phone III mellett egy másik ASUS-szal kapcsolatos kiszivárgott dologról is beszámolhatunk, ez pedig egy Geekbench mérés. Egy olyan meg nem jelent ASUS okostelefont teszteltek le a napokban, ami a Snapdragon 865 rendszerchipet alkalmazza. Ez lehetne akár a ROG Phone III is, azonban a készülék az ASUS ZF kódnéven futott, amiből egyértelműen arra lehet következtetni, hogy inkább egy ZenFone példányról lehet szó.

Galéria megnyitása

Eddig az ASUS nem beszélt arról, hogy idén tovább vinné a ZenFone termékcsaládot, de mivel ezt a vállalat tavaly is frissítette, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha továbbra sem engedné el. A ZenFone 6 2019 májusában mutatkozott be, szóval ehhez képes már biztosan késni fog a feltételezett ZenFone 7 modell, de jó esély van arra, hogy a következő hetekben reflektorfénybe kerül. A ROG Phone III júliusra várható, és így az sem kizárt, hogy együtt jön majd az új ZenFone-nal.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap